Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok 99%-ának nem vagyok elég jó külsőre, ilyen sok lánynak lenne fontos, hogy magas, jóképű, izmos fiúja legyen az alacsony, vékony aranyos típus helyett?
attól függ, hogy nézel ki, majd a személyiséged milyen... Mert a külső igenis elsőként számít.
L
kéne egy külön kategóriát létrehozni a sanyarú sorsú, alacsony, vékony, aranyos fiúknak, mert már kb. minden 2-3. kérdés erről szól itt. és mindegyiknél jónéhányan elmagyarázzák nektek, hogy létezik olyan is, akinek az ilyen típus jön be, de vagyunk olyanok is, akiknek bevallottan számít a külső, és az, hogy férfias barátunk legyen, mert ő a vonzó a szemünkben.
a másik pedig az, hogy nyilván, 179 cm vagyok, nem az alacsony kisfiú fog tetszeni.
Kedves kérdező egyet tudok neked tanácsolni. Tanulj! Dolgozz! Aki az utadba áll a karrier terén gázold el! Érj el magas társadalmi pozíciót.
Én ezt teszem, és megfogadtam, hogyha nő kerül rangban alám, az egy fél pillanatra sem fogja azt gondolni, hogy én aranyos, vagy kedves lennék.
te talán szóba állsz az alacsony, vékony, kismellű, csúnyább lányokkal, kedves kérdező?
hát persze, hogy nem. akkor miért várod el az ellenkezőjét a lányoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!