Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok azért utasítanak el, mert alacsony, vékony fiú vagyok vagy az arcom ronda? Szóval szerintetek, lehet-e csajozni ilyen pici testtel, ha inkább vagyok aranyos, cuki, mint nagy, testes, szőrös férfi?
a külső jegyeknek alapvetően semmi jelentőségük nincs.
nálunk az iskola talán legszebb lányát szerezte meg egy pattanásos, sárga fogú, dagadt buta ronda fiú.
Az a lány válogathatott volna, azt a fiú kaphatta volna meg akit csak akart-és ő beválasztotta ezt a bányarémet.
hogy mit eszik rajta csak ő tudja de hogy nem a külsejét az biztos.
ennyit a külsőről.
Ismerek egy fiút, akire nagyon hasonlít erre a szitu. A fiú elég alacsony, kis teste van, ahogy te mondtad, kicsi kezekkel, nem is mondanám jó képűnek... Sokáig ő is ilyen visszahúzódó volt, nem is ismertem egyáltalán sokáig. Majd kikelt a kis csigaházából és elképesztő pasi lett belőle. Izmot csinált magának, sokkal többet nevetett, járt társaságba stb. Egyszerűen lenyűgöző lett a személyisége, tényleg, és valahogy megszépült az ember szemében, szóval fel a fejjel, és csak pozitívan!
Meg kell küzdeni ezért, de nem lehetetlen, látod itt a példa rá! :)
Én lány vagyok.
Van olyan csaj, akinek az ilyen pasik tetszenek.
Amúgy is ha valakinek tetszel, nem a külsődet nézi.
Akik meg visszautasítanak, azokkal nem kell foglalkozni.
( tapasztalat :( )
Úgyis azok a bunkók.
Szerintem próbáld meg, mert ha akarod, előbb-utóbb megtalálod az igazit.
Ha meg nem sikerül mostanában, akkor se kell szomorkodni!
☺ ☺ ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!