Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan pici, aranyos lány, akinek én is bejönnék alacsony, pici fiúként? Ha nem nőttem 180-190cm magasra, akkor mégis milyen lányoknál lenne esélyem, ha még 170cm magas sem vagyok?
Itt olvasgass, főleg a 3. oldalon!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Nagyon sok szép, közepes termetű barátnőmnek alacsony, helyes, cuki, aranyos fiúja van. :)))
Arc / stílus lehet az oka.
Az is elég gáz, amikor valaki egyből masszív önsajnálattal megy oda, de ez is, ha ilyen termettel próbálja játszani a "nagy macsót". Egyik sem jó. Az adottságaidból hozd ki a legtöbbet: legyél közvetlen, laza, vicces, kicsit csibészes, ilyesmik.
170, sőt 160 alatt is van élet.
Én 158 centis nő vagyok. Volt már nálam (!) alacsonyabb fickó is, aki bejött.
Eszméletlen fazon volt. Nem volt kifejezetten jóképű, kicsit pocakos is volt és a tárcája se dagadt a pénztől... na meg ugye ott volt a magassága,
DE
olyan humora, s beszélőkéje volt, hogy bárkit levett vele a lábáról.
Ismertem az exét is. Nem csak a fickónál, hanem nálam is magasabb, nagyon csinos lány volt.
Ott vannak példának az alsó szomszédomék is. Ott mondjuk az asszony is alacsony.
A férj és a feleség is kisebb nálam. Három gyerekük van.
A két fiú egy fejjel rám ver magasságban, egyedül a lányuk lett kisebb nálam.
Szóval még azt is megcáfolták, hogy pici szülőknek feltétlenül kicsi gyerekük legyen.
És én extrém pici (de azért nem törpe) férfiakról beszélek.
Még nekik se volt megoldhatatlan probléma a társkeresés.
Erre ott vagy te, aki nem is vagy extrém pici, ha már a 170-et súrolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!