Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan pici,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan pici, aranyos lány, akinek én is bejönnék alacsony, pici fiúként? Ha nem nőttem 180-190cm magasra, akkor mégis milyen lányoknál lenne esélyem, ha még 170cm magas sem vagyok?

Figyelt kérdés
Hát úgy látszik minden csaj utálja az alacsony fiúkat, mindenkinek magas pasi kell.:(
2013. jan. 29. 23:05
1 2
 11/20 nikozia12 ***** válasza:
40%
jesus...mert a nyávogásodon kívül mást nem mutatsz? Az én barátom alacsony vékony. De soha nem mondta egy szóval is h. zavarná. Nem nyavalygott h. alacsony vagy csak 55 kiló. Vagány,humoros,jóképű,kedves,őszinte,stílusos. Ezek után aki a ..csömet érdekelné h. nem 180 centi? Ébredj már fel!!!!
2013. jan. 30. 03:51
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy buta közhely ! Mindenkinek meg van a maga párja, és előbb utóbb meg fogják egymást érdemelni! Csak keresni kell, figyelni, és lesz majd! Általában pont az ilyen lányokat nézik le az agyonfestett, csücsörítős szilikonbabák! Példának okáért: 154 centis lány vagyok, és az alacsonyabb fiúkat jobban megnézem, mint a magasabbakat, hogy is mondjam, nekem ez az ideálom ^^
2013. márc. 2. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Milyen érdekes, h itt mindenki az alacsony fiúkért van odáig, a valóságban viszont mégse kellünk senkinek...
2013. júl. 17. 20:44
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg azért, mert magasan se kellenél senkinek! ;)
2013. júl. 17. 20:51
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Nos keményen 152 cm lány vagyok :D számomra nem nagy dolog hogy egy fiú alacsony és az én szememből nézve is nagy még az a 170 :D tehát hogy mondjam nekem kb majdnem mindenki magas xd Egyébként tehát vannak lányok akik igenis az alacsonyabbakat szívlelik jobban és ne elkeseredett legyél mert olyan lesz a kisugárzásod is :)
2013. aug. 2. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, hol találkoztál te olyan lánnyal, akinek az alacsony pasik tetszenek? Sztem legfeljebb álmodban, v egy másik bolygón. Kisugárzás pedig még mindig nem létezik.
2013. aug. 3. 10:08
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
nos szerintem pl magammal találkoztam :D És komolyan is gondolom hogy nálam az alacsonyabbak jobban bejőnek (nektek alacsony nekem nem) Ennyi és képzeld kisugárzás van :) Jobban beszélgetek egy mosolygós emberel pl mint akibe csak halni jár a lélek. Ez a személyes vélemény más lányoknak lehet a magasabbak nem pl nem s ezt is el kell fogadni hogy van olyasmi dolog hogy különböző.
2013. aug. 4. 23:11
 18/20 anonim ***** válasza:
18%
Azért ha találkoznál egy 170 meg egy 190 centis pasival, akik ettől eltekintve tök ugyanúgy néznek ki, ne mondd már nekem, h a 170 centiset választanád! A kisugárzást pedig azért találtátok ki, h ne kelljen bevallani, h külső alapján választotok. Érdekes módon mindig annak jó a "kisugárzása", aki jóképű és magas. Azt elhiszem, h jobban el tudsz beszélgetni egy mosolygós emberrel, mert akinek jó kedve van, az szívesebben beszélget. Választani viszont nem ez alapján fogsz, hanem kinézet alapján.
2013. aug. 5. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha 20cm a különbség már nem néznek ki ugyanúgy. És kérlek ne általánosítsatok :D ha belegondolsz h 152cm kb akkor nekem egy 170 azért mit mondjak magas :D És igen a 17-et választanám bármilyen hihetetlen. :) És hogy kinézet alapján... ez is általánosítás mind1 a nők nagy része is általánosít de van akinek az is fontos hogy ne egy sejthalmazzal beszélgess aki csak a szükségletei megoldásához ért és ennyiben kimerül. Inkább össze jövök egy vicces kedves fiúval mint sem egy modellel aki ostoba :) És ezek IGAZAK nehéz elhinni akkor nem kell de nálam ezek vannak nem a mai elvárások a világban de törődjünk bele vannak normálisabb emberek akinek nem a külső illetve magasság a fő szempont.
2013. aug. 5. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Sose fogom megérteni, miért hazudtok egy névtelen fórumon, talán mert magatoknak is hazudtok, v nem tudom. Na mindegy.
2013. aug. 6. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!