Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a testmagasság kérdése? Főleg a férfiak esetében. Sokaknak miért nem tetszenek a magas nők? Vagy nők nektek miért nem tetszenek az alacsonyabb férfiak?
Figyelt kérdés
A testmagasság eltérő. Valaki alacsony, van aki magasabb lett. Ez csupán a gének játéka. Miért kell bántani valakit a magassága miatt? Ez az, amin nem tud változtatni. Hízhat, fogyhat, edzhet a magassága ugyanannyi marad:D2018. szept. 2. 08:53
11/16 anonim válasza:
#9 A nőknek természetesen van még ezer elvárásuk, pl. legyél jóképű, izmos, gazdag, stb. Ha ezek nincsenek meg, hiába vagy magas. Matematikai nyelven szólva: a magasság szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy nőd legyen.
12/16 anonim válasza:
Minden magas ember kedvelöt az vonz mi van a lába között a nőt is belertve.
13/16 anonim válasza:
190cm magas vagyok es 170től felfelé veszem észre a nőket.
14/16 anonim válasza:
Evolúciós okai vannak, de a több millió-százezer év alatt belénk kódolt ösztönök nem tűnnek el néhány ezer év alatt, hiába nincsen ezeknek már szerepe a mai társadalmi érvényesülésben.
Egyébként meg sokaknak nem szempont, pont azoknak akik függetlenek, eredményesek, tudatosabbak és kevésbé ösztönösek.
Nem kell egyformanak lennünk és nem csak külsőleg, de belsőleg se.
Az pedig, hogy emiatt bantanak-e valakit csak attól függ, hogy milyen körökben, környezetben mozog.
15/16 anonim válasza:
Az evolúcióról jut eszembe: [link]
16/16 anonim válasza:
Nekem külön tetszenek a magasabb nők, olyanokat keresek, velük ismerkedek inkább, de senkit nem bántok emiatt. De hasonlóan magas, olyan lányt-nőt eddig nem találtam, akivel a közös hang meglett volna :(
Sportolok is, így nem fogpiszkáló vagyok :P
22F 198 cm magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!