Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi haja mennyire fontos a nőknek? Van olyan nő akinek fontosabb hogy jó haja legyen egy férfinek, minthogy magas, jóképű, izmos legyen?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 15:36
2/9 anonim válasza:
Nekem csak annyiban számít, hogy gerjedek a hosszú hajú férfiakra.
3/9 anonim válasza:
Minden nőnek a magasság és az arc az elsődleges szempontok, a többi csak utána jön.
4/9 anonim válasza:
Hát mivel elsősorban arcra és stílusra megyek, nekem fontosabb a srác haja annál, hogy magas és izmos legyen (előbbi nem szempont, utóbbi egy szinten túl kifejezetten taszít).
5/9 anonim válasza:
Ha hosszú selymes haja van az hatalmas plusz
6/9 anonim válasza:
A testenel fontosabb, de ez nem jelenti azt, hogy ha kover de jo haja van akkor mar tetszeni fog. Alapvetoen nem erdekel a testalkat amig nem kover. A jokepuseg a legfontosabb kulso teren, a magassag meg annyira, hogy 175-185 kozott legyen nagyjabol. Es ja, fontos a haj mert sokat alakit az arcon. Nekem alapvetoen a felhosszu, hosszu haj jon be, ami apolt, de legalabbis semmi esetre se ilyen par milisre letolt telepi suttyo haja legyen az illetonek.
7/9 anonim válasza:
Amúgy eláruljátok, mi volt a haszontalan a válaszomban? :D
9/9 anonim válasza:
Semmi haszontalan nem volt benne kedves 4-es válaszoló.A kérdésre válaszoltál,és ez valaki(k)nek nem tetszett úgy látszik.
(Tőlem kaptál minden esetre egy zöld kezet konpenzálás képpen!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!