Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
"Ha nem hajlandó ezekre"
Hajlandó. Ez problémás. Akarnia kéne.
De probléma azzal is van, hogy amit te kapsz, azt természetesnek veszed, és meg tudod ostobaságokkal magyarázni, amit neked kéne adnod, annál meg már finnyázol.
Újra mondom, a képmutatás a gáz.
498
Csodálkozol hogy a indokolatlan támadásra > támadás volt a válasz?
Engem nem úgy neveltek hogy alul maradjak. 😄
"Nem volt az régen. 20 éve"
Az régen volt. Milyen telefonod volt 20 éve?
Plusz ne feledd, hogy mások másfajta családban éltek. Nagyon énközpontú vagy. Nem vagy képes empátiára. Ez elég nagy baj.
"Csodálkozol hogy a indokolatlan támadásra > támadás volt a válasz?"
Nem, de akkor ne állíts valótlant. Hülyét csinálsz magadból.
503
Hú ennél rosszabbat mint a telefon nem is írhattál volna . Nem azért mert az egy tárgy és nem ember. Hanem mert elképesztő ideges vagyok arra a tényre hogy amikor én jártam az iskolába akkor egész nap unatkoznom kellett. A mai kölykök meg TikTok , messenger stb miatt el szórakozzák a tanítási időt. Nekik nem rossz, nem szenvednek. Az iskola meg van könnyítve , mindent ki keresnek a netről. Na úgye most jött a törvény hogy pont ez miatt le kell adniuk a telefont az órák alatt. 🤣 Ès hogy megvannak sértődve hogy nem akarjak nekik engedni hogy pl 8 órából 7,5 et cseteljen. És talán nekik is oda kell majd figyelni meg unatkozni.
506
Mi zenét hallgattunk néha a padtársammal. Walkman kazettás lejátszóval. 😄
Csak egy unalmas ember unatkozik, ahogy nagypapám mondogatja.
Régeben is lehetett rajzolni, írni, a másikkal levelezni, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, bármit csinálni.
508
Igen ilyenek nálunk is előfordultak. De ha én most lennék gyerek az okosteló világában , akkor nem lenne annyi rossz élményem az iskolából. És jobbak lettek volna az eredményeim. Mert ami érdekelt az elől elvoltam zárva reggel héttől 18 óráig (vendéglátós iskola ) és mire hazaértem és végre tudtam az internettel meg a zenével foglakozni már hulla voltam. És sokszor éjfélig fent voltam ez miatt.
Ha az iskolában is tudtam volna csak 3 órát netezni , nyomkodni a telót akkor utána a tananyagra is sokkal jobban figyelni tudtam volna. Mert ha megkaptam volna ami érdekel és nem érzem azt hogy 7-18 ig elveszik az életem … volt bennem egy harag ez miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!