Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
458
A legtöbb nem keres többet. Ha a Szakács a példád , a gyerekkori barátom 10 éve vissz egy konyhát. 420 ezret keres a bónuszal (ami a napi forgalom után lehet) együtt. A szomszédom egy idősek otthona konyhájàn Szakács. Ő 370 ezret kap.
Szóval ne túlozz. A Kőműves , villanyszerelő , asztalos stb a munkahelyemen mind 3-400 ezer körül keresnek. És nem kicsi cég.
459
Az első héten biztosan nem. Pár év után ha már teljesen mindent ismerünk egymásról. Úgy lehet olyan hogy kedveskedni akarnék így is.
Rossz ajtón kopogtattok azzal ha azt hiszitek én is csak egy buta faék ösztönlény vagyok. Nekem a kapcsolat érzelmi része jobban hiányzik. Sok mindenre alkalmas vagyok ha őszinte szeretet áll fent. De amíg csak a bunkó anyagiaskodást stb tapasztalom addig nyilván rá vágom hogy nem fogok főzni a nőnek meg kis se nyalnàm meg a slágerek amiket itt puffogtok.
Pár év után kedveskednél csak?! Addig remélem nem várod el, hogy a nő bármit is főzzön neked vagy akár csak leszopjon. Ne haragudj, de ha neked egy ilyen semmi kis kedvességhez is évek kellenek, akkor szerintem hagyd a társkeresést a fenébe. Ha neked évek kellenek ahhoz, hogy kellően szeress valakit ahhoz, hogy egyáltalán csak főzz neki valamit, nem értem, miért hiszed azt, hogy a másiknak bármit is tennie kéne érted.
Neked se fognak főzni, téged se fognak leszopni.
464
Csak egy példa volt. Lehet az 2 hónap is. Amire célozni akartam hogy addigra mikor már lehet fingani egymás előtt. Mikor már megszokás van. Pl közös főzésnél nem akad ki ha kicsit sós lesz vagy kicsit több zsiradék került bele a kelleténél. És egy viccel vagy mosolyal el van intézve . Ami normális. És nem egy hatalmas hiszti - szakítás lesz egy apró probléma miatt. Azért ismeritek magatokat igaz? A nők extrém kritikusok tudnak lenni. Bolhából elefánt …
Ajj, de cuki pasi, szexista és általánosító. 😍 Incelek már csak ilyenek. Tudom, kitaláltál magadnak pár kapcsikát, de... Kit akarsz átverni, pubi?
Szerintem soha nem lesz senkid. És ha lesz, az megalkuvás lesz, utálni fogod. Ekkor majd tudd, hogy még ez is több annál, mint amit érdemelnél.
Az meg komolyan nem tudtok túl lendülni hogy van aki élvezi az orális szexet és alapnak veszi?
Nem segbekukizásról van szó, hanem viszonylag elfogadott dologról. Semmi extrém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!