Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/620 anonim ***** válasza:
0%
Már az is milyen hisztit vert ki hogy a nő gondoskodjon az uráról [link]
okt. 28. 00:54
 432/620 anonim ***** válasza:
91%

A cikk szerint apa szerepel.

Az uráról akkor volt, amikor a nő nem járt el dolgozni, a férje teremtett meg mindent a családnak. Kedves 431-es incelke a téma arról szól, hogy ti semmit nem adtok a nőnek, teremtsen meg ő mindent magának, de legyen a csicskátok is. Nem a feudalizmusban élünk, ti se vagytok senki hűbéresei. Szívesen.

okt. 28. 03:16
 433/620 anonim ***** válasza:
87%
Még mindig nem kaptunk valaszt rra kedves kérdező, és 431, hogy ha a nő teremti meg azbegzisztenciát, ő főz, ő csinál mindent, mellette ugye dolgozik, TI!! a f*szotokon kívül, mit raktok a dologba? Mert eddig a nagy büdös semmit
okt. 28. 07:22
 434/620 A kérdező kommentje:

433

A kérdés nem erről szól. Inkább arról ha a mindkét fél keres 400 ezret, megosztanak minden házimunkát otthon.

Hogy ez így a nőknek nem jó?!!! Mert a férfi ha nem milliomos és nem tudja

1, se eltartani

2, se engedni hogy csak 4 órában dolgozzon a nő

Bónusz mivel nem gazdag a férfi és nem nyújtja a fentieket akkor jön a sértettség a nőnek, hogy már enni sem akar adni a párjának. Csak úgy ha kifizeti neki a munkadíjat mintha étterembe ülne ve és nem a barátnőjéhez menne haza.

okt. 28. 08:18
 435/620 anonim ***** válasza:
85%

434 áruld már el, hogy ilyet hányszor tapasztaltál. Hogy mivel nem milliomos a férfi, ezért nem főz. Gondolom rengeteg saját tapasztalatod van, azért vagy ilyen megkeseredett. Na mesélj akkor.

Amúgy megsúgom, nem azért nem akar veled együtt lenni senki, nert nem vagy milliomos. Hanem mert a természeted elviselhetetlen.

Amúgy megsugom, rengeteg háztartásban a nő főz, viszont nagyon kevés férfi milliomos. Na? Ezt a logikai affért hogy ugrod meg?

Az a baj, hogy nincs nőd, ezért kitalálsz ilyen hülyeségeket, hogy az összes nő egy nagyravágyó ribi.

Még egy információ közlés inceleim: a baj veletek van, ti vagytok elviselhetetlenek, titeket képtelenség szeretni. Sok gond van a nőkkel is, hogyne lenne, de ebben az esetben abszolút te vagy az, akiben egy szemernyi jó tulajdonság (a macskákon kívül) nincsen.

okt. 28. 08:57
 436/620 A kérdező kommentje:

435

Legtöbb nőknél sikertelen férfi az jóember. Te is tele jó tulajdonságokkal. De hiányzik belőlük a jó külső vagy a pénz. És ezért örök magányra ítélitek őket.

okt. 28. 09:33
 437/620 anonim ***** válasza:
88%

"elvárjàk tőlük"

Itt van a kutya elásva.

okt. 28. 09:48
 438/620 A kérdező kommentje:

Tegnap néztem meg a “A csapda” című filmet. A lényeg : a férfi sorozatgyilkos 18 áldozattal.

A feleségének mégse tűnik fel 2 gyerekük is van. Csak azért mert a férfi magas, értelmes , vékony , látszólag rendes mert életeket ment “tűzoltó “ a munkája.

Valójában meg embereket darabol fel mert rossz volt a gyerekkora.

Szóval egy jó külsejű férfihez automatikusan jó tulajdonságokat kapcsolatok. De ha egy férfi kozepmagas , melós , pocakos , átlag arcú stb. Akkor kb azt várhatja női reakcióként mint amit én is kapok a kérdés alatt. Lehetek szent ember stb akkor is automatikusan megkapom hogy velem a baj.

okt. 28. 10:08
 439/620 anonim ***** válasza:
84%
Én nem tagadom, hogy nekem fontos a férfi egzisztenciaja! Én jobbam szeretek ugy élni, hogy elvagyok a kis 500 nettommal, otthonról dolgozom, és a tradicionális női szerepet vállaltam, jo érzes, hogy nem kell a számlák miatt aggodnom, vagy amiatt, hogy fillerezni kell a boltban. El tudunk menni nyaralni. Minőségi ételeket ehetek, van pénz arra is, hogy tanuljak, szép hában élhetek, szép konyhában főzhetek, stb., és nem utolsó sorban, lehet gyerekünk, (ugye veled az nem lehetne ilyen anyagi körülmények között) Nekem egy férfinél, ez is szempont. Nem vágyom nagy karrierre. Nekem inkább az a kérdésem, hogy neked ez miért baj? Neked ebből mi károd szarmazik? Nem neked kell ezt megteremtened! (Nem is tudod, nem is akarod) hol a gond?
okt. 28. 10:24
 440/620 A kérdező kommentje:

439

“Neked ebből mi károd szarmazik?”

Csak annyi hogy pl minnél több nő a magas fizetéshez stb köti a társkeresést , nekem annál nehezebb lesz partnert találni!

Mikor lenne könnyebb nekem ha 200 nőből csak 180 várja az adoniszt pénzeszsákkal, vagy ha csak 50 az ilyen és ott lenne 150 nő akiknek nem ez az elsődleges ? 👍

okt. 28. 10:37
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!