Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/620 A kérdező kommentje:

450

Nem vagyok alacsony

Jóképű vagyok csak túlsúlyos

Fizum majdnem a 2x a magyar minimálbérnek. Csak ugye nektek az nem elég csak ha vezetői fizuja van valakinek

okt. 29. 09:02
 452/620 anonim ***** válasza:
87%
Ha jóképű vagy és túlsúlyos keress egy szép arcú túlsúlyos nőt, aki hozzád hasonló fizut keres. Nem hiszem, hogy nem jönnek össze
okt. 29. 09:16
 453/620 A kérdező kommentje:

Most elkezdtem extrém terheltséggel újra edzeni. Most az motivál hogy megyek egy koncertre Ausztriába majd 2025 áprilisban.

Ha vissza áll a rend akkor nő is lesz mint 26-27 éves időszakomban. Nem fogok megalkudni egy nem tetsző nőnél amit most is elérhetnék.

okt. 29. 09:23
 454/620 anonim ***** válasza:
85%
Sok sikert, de azért nem tenném magasra az elvárásaimat a helyedben.
okt. 29. 09:53
 455/620 anonim ***** válasza:
86%

453

Hát, én sem fogok megalkudni csóró pasival! A béred pedig, nem atlag, hanem atlag alatti

okt. 29. 09:54
 456/620 A kérdező kommentje:

454

Nem teregettem itt ki a lapjaimat. Rengeteg jó tulajdonságom van. Persze mind emberi. Nem pénz , hatalom vagy külsőségek.

455

A bérem átlag alatti a diplomás , vezetői vagy fontos szellemi munkát végző emberekhez képest. Ami kitesz max 500 ezer főt Magyaroszágon, és nem átlag alatti a többi 9 millió magyar béréhez viszonyítva. Szóval igen így! Helyesen hangzana, és korrektebb mintha úgy akarnád belállítani hogy megtudj vele virtuálisan alázni. Ez olyan mintha 180 total jó magaságnál direkt a mostani tinédzserekkel lenne összemérve , ahol még a lányok is vannak már 180 al. És akkor azzal példázva hogy alacsony az ember, pedig a 80 évekbeliek között ez nem számít alacsonynak.

okt. 29. 10:00
 457/620 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy a belsőddel tudsz kompenzálni, de amilyen undorító és lenéző hangnemben itt válaszolgatsz, nem lennék ebben olyan biztos. Aki ahhoz is lusta, hogy megtanuljon néhány új receptet a konyhában vagy ő készítsen el valamilyen jó fogást a párjának, én abból nem nézek ki sokat. Ez egy annyira alacsony mérce, aki ezen elbukik, attól hogy lehetne bármi komolyabbat elvárni?
okt. 29. 10:04
 458/620 anonim ***** válasza:
88%

Jó akkor újra.

400 ezernél többet keres a szakmunkás férfi is.

Mondtam.. rengeteg szerelő, szakács, busz/kamion sofőr, stb jár a munkahelyemre. Nem 400 ezret keresnek. És egyikhez sem kell diploma.

Egyébként nem egy borzalmasan rossz pénz, nem azt mondom, ne értsd félre.

Egyébként szerintem ebből már nem okozna gondot néha meghívni valamire a nőt, főleg, hogy keveset fizetsz az önkormányzati lakásért, ha jól emlékszem ezt írtad. Csak te még ehhez a kis pénzhez is úgy ragaszkodsz.

A legtöbb szintén átlagos nő nem vár el Gucci táskát, se semmi ilyesmit..

okt. 29. 10:06
 459/620 anonim ***** válasza:
88%
Még csak meghívni sem kell a nőt, elég lenne, ha otthon néha gyertyafényes vacsorával várnád, de te ugye erre sem lennél hajlandó, mert hát számodra a sütés-főzés nem fér bele.
okt. 29. 10:08
 460/620 A kérdező kommentje:

457

Ez csak az internet. Ebből azért ne ítélkezz. Személyesen minden más lehet. Amikor megvan a harmónia két ember közt akkor olyan dolgokra (pl főzés) is hajlandó lehet amit a semmiből a neten mást mondana.

okt. 29. 10:14
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!