Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
468
Előnytelen dolgokat is szó nélkül elárulom magamról. (Ha nem tűnt volna fel). Csak az igazat írom mindig. Ha kínos akkor is.
És szerintem sokkal többre vagyok érdemes az élet többi területén is, mint ahogy a párkapcsolatok terén is. Egyszerűen elszúrtam a fiatalságom egy részét. Nem éltem a lehetőségekkel és ide vezetett.
469, engem nem zavar, de ha neki kell, akkor hála az égnek nem illünk össze.
Viszont így is felfogom, hogy illene viszonozni. (Igazából sokan ezért csinálják, szóval mennyire lehet élvezetes...)
470
De a férfiak sztem nem hal szagúak. Tényleg ez a nőknél valami betegség lehet? Látszólag egészségesnél is érezhető.
Ha korábban nem említettem a halat megenni is utálom. Egyszer a szüleim rám erőltettek 1 kanál halászlevet és azonnal visszahánytam ami aznap a gyomromba került.
474
Most azért mert van egy rossz tapasztalatom? Tényleg olyan hal szerű istenem. Nem vagyok nő sem nő doki , normálisan érdeklődők hogy mi okozhatja ezt a jelenséget bizonyos nőknél? Mert ez miatt kialakulhat sok férfiben hogy nem akar nyalakodni.
Részben már berendezkedtem az egyedülálló élethez. (Kutya, két macska) és senkinek nem kell megfelelni. Ha egy napos a mosogatni való mire megjön a kedvem azt se látja / kéri rajtam számon senki.
Néha még pislákol a hiány ha merevedéssel ébredek , vagy ha rám tör az érzés hogy senkinek nem vagyok fontos. Vagy ha láttok boldog párokat az utcán hogy ez nekem kimarad. De mire haza érek már el is felejtem.
Képzeld el, egy igénytelen nő valóban büdös, pont úgy, ahogy egy igénytelen férfinak is büdös a farka, meg úgy az egész teste. Kifogtál egy idióta nőt, ennyi történt. Egy normális nő sem fogja a komplett férfi nemet elítélni egy mocskos farok miatt vagy egy ostoba hím miatt, aki fulladásig lenyomta magát a torkán.
Remek, akkor további boldog szingli életet kívánok. A kérdésed így már tárgytalan. :D
Tiszta volt a szóban forgó nő. Én is 2x minimum de nyáron 3x zuhanyzok egy nap. Biztos nem büdös a farkam.
Szóval akkor nem fogok ajánlatokat kapni képcserèhez, messenger csevegéshez vagy randi ajánlatokat?
473
Egészséges hüvelynek nincs halszaga. De ha a természetes punci illat is ennyire taszít, javaslom a túrós, húgykeverékes szagú péniszt ízlelgetni. Szerintem az izgatóbb lesz a számodra, garantáltan semmi hal aromája nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!