Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/620 A kérdező kommentje:

390

Nem, a nővéremnek van 4 év munkaviszonya 41 évesen. Mindig kihasználta az aktuális férfiakat akikkel együtt volt. Ki akkor az élősködő ? Én egy napot nem hányoztam az iskolából. És azóta a munkából sem. Kivétel a szüleim temetése és az intézkedés ami kb 2 hét volt mindkét esetben. És nekem kellett intéznem. A szóban forgó nővérem akit ismeretlen annyira pártolsz az nevetett anyukám temetésén (rokonok mondtàk felháborodva utána ) , a másik nővérem meg két napra rà már azt mondta felejtsük el. Azaz nem is érdekelte hogy meghaltak a szüleink. Apu több egyébb baj mellé rákos volt. És akkor már csak velem élt. Én ápoltam, az ágyból se kelt már fel szinte. Ezért a lakás bérleti viszonyt rám hagyta, amit szerencsére jelzett időben az önkormányzat felé. Mert a hálála utána a két nővérem elkezdte kifosztani a lakás értékeit (nem foglalkozva azzal hogy a hagyatéki tárgyalás még majdnem másfél év múlva történt meg) és ki akartak tenni a lakásból mert azt hitték a bérleti viszony is eladható pár millió Ft-ért. És annyira nem látott az egyik a pénztől .. plusz a rosszindulat hogy a mindig becsületesen élő öcse kikerüljön az utcára…. Nem jött össze mert apu még időben ràm íratta a lakást mint főbérlő (gondolom azért mert én voltam az egyetlen gyereke aki törődött vele) és amúgy is a negyven akárhány éves szerződés sem tette lehetővé a bérleti viszony eladását vagy lakás cserélését. Azaz mákom volt.

okt. 26. 19:13
 392/620 anonim ***** válasza:
87%

360 és 363-as válaszoló vagyok:

Már megírtam mit akarok, de akkor még egyszer: egy normális, épeszű (tehát nem te) pasit, akivel megvan a KÖLCSÖNÖS tisztelet és odaadás egymás iránt, továbbá empatikus és értelmes beszélgetőtárs, akivel KÖZÖSEN intézzük az otthoni dolgokat. Ezt várom. És bizonyára nem lehetetlen teljesíteni, mert van párom. Pénzt NEM ad!

Tehát ha TE ezt nem tudod teljesíteni, mert otthon csak hérderezni akarsz, mert neked a másik vigye a sört, meg nehogy szüljön, mert akkor nem áll fel rá az a te egyéni szocproblémád, nem a nők hibája.

okt. 26. 19:17
 393/620 A kérdező kommentje:

392

Pedig ezek mind megvannak bennem. Mondjuk VELED nem lenne meg.

okt. 26. 19:23
 394/620 anonim ***** válasza:
87%
Hála a jó istennek! Már majdnem megijedtem, hogy udvarolni is fogsz. :D
okt. 26. 19:39
 395/620 A kérdező kommentje:

394

Pedig ez inkább ràm nézve lett volna fenyegetés. Biztos le akarnàl xopni a kanapén. 😄

De utána ott lenne a számla az asztalon. Addig nem lennèl hajlandó haza indulni.

okt. 26. 19:43
 396/620 anonim ***** válasza:
90%
Benned kérdező, semmi szeretnivaló nincs. Ezekkel meg a punissal elárultad magad. Félrecsúszott a nyugalom maszkja.
okt. 26. 20:16
 397/620 A kérdező kommentje:

396

Nem tudom miért van olyan érzésem hogy te meg munkanélküli vagy. 🫡

Meg nincs is senkid.

Remelem azért megtalálod a párod.

okt. 26. 20:29
 398/620 anonim ***** válasza:
100%

397, mert attól érzed többnek magad, hogy háttérsztorit képzelsz az embereknek. Csak azt felejted el, hogy te vagy az, aki itt sír, hogy nincs nője.

Mit szólnál, ha kiírnék egy kérdést, hogy 30 évvel ezelőtt apám eltartotta anyámat (amúgy nem, nem tudom, te hol élsz), ezért engem is tartson el egy pasi, de ne várja el, hogy otthon bármit tegyek. És pöcsösnek hívnám a férfiakat.

Szerintem felszaladna a szemöldöke mindenkinek, aki olvassa, és joggal. De valamiért nem érted, miért nem vonz senkit, hogy az anyád legyen.

okt. 26. 21:00
 399/620 anonim ***** válasza:
89%

Nőies nőket vársz?

Akkor te miért nem vagy férfias? Te max kisfiús vagy, de férfiként alaposan megbuktál.

És annyira vicces, ahogy mindenkinek írod a "háttérsztorikat" (ahogy az egyik válaszoló találóan megfogalmazta), de egyik se stimmel :D egy lúzer vagy.

okt. 26. 21:30
 400/620 anonim ***** válasza:
91%

" Én egy napot nem hányoztam az iskolából."

És ki nem sz*rja le, hogy sose hiányoztál az iskolából? Én se hiányoztam, csak ha beteg voltam. Azok pedig nem megjátszottak voltak, sajnos kórházban is voltam. Ennek ellenére osztályelső voltam, jártam versenyekre. Most ezzel pasizzak? Kit érdekel?

395-ös: azt feltételezni, hogy a 394-es majd pont a te csoffadt farkadra vágyik, ekkora határtalan egoizmust.

okt. 26. 21:33
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!