Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/620 anonim ***** válasza:
90%

Mindegy, mit írunk, nem válaszolsz a kérdésünkre, hanem folyamatosan terelsz. A másik, a személyeskedést te kezdted, mikor annak a hölgynek a párkapcsolatába vájkáltál, ahol a hölgy részmunkaidőben dolgozik. Ez az ő kettejük egyessége. Amit leírt, az alapján megvan a kölcsönösség és érezhetően szeretettel beszél a párjáról.

30 éves értékekről vinnyogsz, de a házat és az anyagi biztonságod nem akarod adni. Mindig terelsz és csak a nőtől követelsz. Annyira, de annyira jó tudni, hogy egyedül vagy és egyedül is fogsz maradni.

okt. 26. 18:17
 382/620 anonim ***** válasza:

Mivel foglalkozok írással, ezért élből elutasítom a ChatGPT használatát az írásban, ahogyan minden más mesterséges intelligenciát, ha művészetekről van szó. (Nyilván te itt most egy általánosabb szintű írásra gondoltál, de akkor is. Ez rosszabb sértés, mintha lek#rváznál.)

Nem védek senkit, de ha itt minden felhasználó (akik között garantálom, hogy férfi is van) ellened szól, akkor el kellene gondolkoznod azon, hogy talán te tévedsz.

25/N

okt. 26. 18:19
 383/620 A kérdező kommentje:

380

Ezek én is nyújtanám annak aki fontos számomra. Kivétel ; pénz költést

Mielőtt belekötsz! Nem arról van szó hogyha elmegyünk valahova akkor a nagy nyári melegben nem vennèk neki vizet! Vagy szulinapjara , karácsonyra valami kis ajándékot (bár a mi családunkban ezzel 20 éve nem foglalkoztunk és idegen dolog nekem már ez az ajándékozás).

okt. 26. 18:20
 384/620 anonim ***** válasza:
100%

Megtennéd, csak a kérdésed úgy indít, hogy miért baj, hogy a nőtől elvárod, hogy mosogasson és főzzön rád?

Nem tennél te semmit a nőért.

okt. 26. 18:23
 385/620 A kérdező kommentje:

384

Nem tudhatod biztosra. Kellett egy téma indító szöveg. Másként kutya nem írt volna.

Szeretek mosogatni. Minden nap szoktam. Ha ott lenne velem egy nő az se változatna már a meg szokáson. Persze jól esne ha gondoskodna rólam és szeretne főzni. Meg ilyenek. Ti megkövezitek azt a férfit aki ragaszkodik a nőies nőkhöz ; aki szeret főzni meg kedveskedni a párjának.

Persze könyebb lenne egy milliomos ügyvéddel lenni, akivel minden nap étterembe lehetne enni. Aztán ne keljen semmit se csinálni.

okt. 26. 18:30
 386/620 anonim ***** válasza:
89%
A nőies nő akkor szeretné, ha a férfi meg férfias férfi lenne és eltartaná. Ennyi.
okt. 26. 18:33
 387/620 anonim ***** válasza:
91%

364

Nem, nincs bennem szegyen erzet, köszönöm! 😊A férjem az, aki sokkal többre ertékeli azt, hogy itthon vagyok az 5 évessel. Minden nap van friss etel van az asztalon, tisztasag, nyáron a kertet rendezem. Tudnék dolgozni, de nekünk, így jobb. És hát, nem akkora f*sz, mint te, aki a nőtől elvarja a 8oras munkahelyet, meg meg csinaljon meg mindent is! Hat hülye vagybte bzdmeg,? Ismet megkérdezem, a nőnek ebben mi a biznisz? (De, egyebkent, én könyvelem a vallalkozást, uh. végülis dolgozom is)

okt. 26. 18:42
 388/620 A kérdező kommentje:

387

Na jó szeritnem mára jegelem a gyakorit. A novéremre emlekeztetsz akivel nem hiába vagyok fasírtba 30 éve 😂

okt. 26. 18:47
 389/620 anonim ***** válasza:
85%

"Ti megkövezitek azt a férfit aki ragaszkodik a nőies nőkhöz ; aki szeret főzni meg kedveskedni a párjának."

Azt kövezem meg, aki ezt egyoldalúan várja el. Én is szeretném, hogy a párom szeressen főzni és kedveskedni.

okt. 26. 18:48
 390/620 anonim ***** válasza:
89%
387 Gondolom a nővéred rámutatott, hogy egy élősködő vagy. Ahogy kivettem, anyuciddal éltél a haláláig és onnan nem költöztél el. Minden úgy van, ahogy anyuci hagyta. A lakást megvenni nem akarod, neked jó, hogy bérelheted. A testvéreid meg remélik, hogy ha feldobod a talpad, nem nekik kell gondoskodni a lakás lomtalanításáról, mert ugye bérlemény.
okt. 26. 18:52
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!