Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
Nem érti, mert az ő fejében ilyen soha nem látott 30 éves értékek vannak.
Kérdező, anyád megcsinálta, de anyádnak a gyereke vagy. A párodnak a párja vagy. Engem is etettem az anyám, mert a szülők már csak ilyenek, gondoskodnak a gyerekeikről nemtől függetlenül.
A pöcsöd nem jogosít fel arra, hogy elvárj mindent, pláne a nagy büdös semmiért cserébe.
Több milliárd nő él ezen a bolygón (akik pont annyira változatosak minden szempontból, mint a férfiak) és senki sem döntötte el előre, hogy ő nőnek fog születni, így ennek a hasonlatnak semmi értelme nem volt.
Nem olvastam el minden választ, de aki itt reagál rád, az arra reagál, amit te magadról állítasz. Nem úgy, mint te, hogy téves következtetéseket vonsz le a páromról és rólam, hanem a te gondolataidra válaszolnak a sajátjaikkal kiegészítve a valós tapasztalataikkal.
25/N
"ismeretlenül azzal jönnek hogy “ismernek” és a farkamon kívül semmit nem tudnék a kapcsolatba tenni"
Mindenki arra reagál, amit a két kis kezeddel ide bepötyögsz. Az meg a kis agyadban születik meg. Szóval igen, itt mindenki RÁD reagál konkrétan.
372
Mintha a ChatGPT írta volna ezt a vàlaszt.
Ne csalj! Én még szándékosan a helyesírást is lexarom hogy ne tűnjek “ellenségnek - komoly vitapartnernek”
Nem fognak piros pontot adni neked ha bevéded a többi punist. Te is nagyon jól tudod hogy ez csak egy fórum. Nem lehet következtetéseket levonni az ide író emberekről. Lehet valakinek az élete szerelme lenne de itt tűz általi halálra ítélné.
375 - 376
Elfogynak az érvek akkor megint indul a személyeskedés. A kérdező provokálása
"Mindenképp kapna törődést , társaságot , szeretetet, segítséget bármiben !"
Miért, szerinted a pasi aki költ is rám, reggelit szívesen készít nekem, mosogat, hogy ne nekem kelljen az nem törődik velem éppen eleget? Nálad jóval többet, hisz időt, pénzt, energiát tesz abba, hogy én jobban érezzem magam.
Fordítva ülsz a lovon. Az, hogy beszelgetsz az adott nővel, semmit nem tesz az életéhez...
Nem írod le mit nyújtasz, szerintem pusztán azért, mert nem akarsz/tudsz semmit mondani erre... Csak egy plusz munkát jelentenél a nőknek, szerinted kinek van erre szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!