Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/620 A kérdező kommentje:

338

Tisztára úgy beszélsz mint aki gyűlöli a férfiakat. 😒

okt. 26. 16:45
 342/620 A kérdező kommentje:

340

35 oldal duma és még mindig nem értitek hogy nem a házimunka megosztása a vita tárgya.

Hanem sérti titeket az szöveg hogy nincs lógás - eltartás - megkönnyített életmód a nőnek - penzlehúzás.

Nincs olyan lehetőség hogy

- 4 vagy 6 órában dolgozik

- nem dolgozik csak otthon van

- szül egy gyereket és többe nem kell dolgoznia csak otthon lenni

- hogy gazdag pali kell hogy megoldja az életet helyette és neki csak max szexelni keljen és költeni a zsetont

okt. 26. 16:52
 343/620 anonim ***** válasza:
100%
317 Tehát akkor nincsenek lábasok, serpenyő, tepsi, merőkanál, különböző kések a szeletelésekhez és hámozáshoz, mérőedények, tálalóedények, tárolóedények, vágódeszka, szűrő, fakanál és sorolhatnám még? Hogy akarsz főzni ezek nélkül?
okt. 26. 16:54
 344/620 anonim ***** válasza:
92%

A nagymamám dolgozott és a háztartást vezette és tudod, hogy mit mondott nekem, amikor először merült fel, hogy férfiakkal ismerkednék romantikus értelemben? Hogy sose tegyek így. Sose hagyjam, hogy egy kapcsolatban a férfi kihasználjam, hogy elvárja, hogy többet tegyek bele, mint ő. Sose tegyek olyan meg egyetlen férfinek se, amit ő se tenne meg értem. Más világ van, megtehetem, hogy önállóan éljek és ne álljak össze olyannal, aki nem érdemel meg engem.

Követtem a tanácsait (ebben és másban) és most egy fantasztikus férfit tudhatok a páromnak, akinek alapvető, hogy a munka és az otthoni teendők ugyanúgy közös terhek.

25/N

okt. 26. 16:55
 345/620 A kérdező kommentje:

343

Dd minden van. Mindenből vagy 20. Van amit már én vettem de a 80% hagyaték alapján anyu után nálam maradt.

okt. 26. 16:56
 346/620 anonim ***** válasza:
324 igazad van, az eldobált műanyag kevésbé környezetszennyező.
okt. 26. 16:56
 347/620 anonim ***** válasza:
86%

De igen, a házimunka megosztása a vita tárgya.

Ha tényleg elfogadnád, hogy meg kell osztani, akkor nem jönnél olyannal, hogy bezzeg 30 éve megcsinálták munka mellett is.

És de igen, akik úgy akarják, azoknál lehet olyan, hogy a nő otthon van, nem dolgozik és ő csinálja a házimunkát.

Senki nem kötelez erre téged, de te se szólhatsz bele mások elképzeléseibe.

Ha nincs bejárónő és bébiszitter, akkor ez nem megkönnyített életmód, ha a nő háztartásbeli.

Mivel az is MUNKA, amit ő csinál, ráadásul kiszolgáltatott is a helyzete.

Senkitől nem várhatod el, ha nem tartod el, akkor bizony a felét meg kell csinálnod, és semmi különbség nincs közted és a nő között.

okt. 26. 16:57
 348/620 anonim ***** válasza:
82%

"Nincs olyan lehetőség hogy

- 4 vagy 6 órában dolgozik"

Hát de pont ezt mondom, te gyógyegér, hogy van, mert én is ebben élek. Annyira értetlen és buta vagy, hogy hihetetlen.

Ki mondta, hogy nincs ilyen lehetőség? Esetleg te nem tudsz ilyen lehetőséget biztosítani, mert egy ruppótlan, motiválatlan, önző ember vagy. Más férfi meg tud, az én férfim is tud, mert érdekelt volt abban, hogy elvégezzen egy jó egyetemet, elhelyezkedjen egy (világszinten is) jó cégnél, és nem frusztrálja, hogy én 6 órában dolgozok, mert ő sem egy lélekölő kínzásként éli meg a munkáját. Boldog, hogy szép életet tud nekem biztosítani, és hogy egy nyugodt, szeretetteljes fészket biztosítok neki, és élettel töltöm meg az otthonunkat.

okt. 26. 16:58
 349/620 anonim ***** válasza:
86%
326 de ha nincs ingyen élés és dolgozzon 8 órát a nő is, pont annyit dolgozik mint te. Miért is kéne neki csinálnia a házimunkát és a főzést? Mert női szerep? A családeltartása meg férfi, de te éppen most bizonyítgatod, hogy nem akarod a férfi szerepet csinálni. A nő meg a nőit.
okt. 26. 17:01
 350/620 A kérdező kommentje:

344

Fogadd meg a tanácsát.

Ezen kívül egy hónapig mond meg a párodnak hogy most nincs hangulatod a szexhez. És figyeld meg hogy az addig segítőkész férfi az továbbra is úgy viselkedik majd veled mint addig. Amolyan “szerelem teszt”

További párkapcsolati tanácsokért iratkozz fel.

Szívesen

okt. 26. 17:01
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!