Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
325
Ellenkezőleg
Örönmel megcsinálom a házimunka 100%at, amennyiben a FÉRJEM!!! (és nem a pasim) FÉRJEM, megteremti az anyagi hátteret NEKÜNK. Máskülönben, elég szomorú lenne, ha 8 orát melozok, utána meg az ilyen lusta, csóró, semmirevalót szolgálhatom ki. Mi ebben a jó nekem?
331
Sok sikert megtalálni a gazdag szamaradat aki majd ingyen tart. 🤣 Borzalmasak az ilyenek
"A mondandód háromnegyedével egyet értek. Miért kellet oda írni a 4 órát meg a klaszikus férfi szerepet?
Számomra nem elfogadott dolog hogy a nő nem dolgozik minimum 8 órában. Ha van gyerek, akkor is 2-3 év után menjen vissza dolgozni. Nincs lógás meg megkönnyített élet. Ingyen élés a férfi pénzéből.
De szerintem ezt direkt írtad oda mert a korábbi válaszokból már leszűrted hogy ez a viselkedési forma engem dühít."
Engem meg az dühít, hogy 35 oldalban sem érted, mit akarunk mondani. Amúgy meg milyen régen is volt 8 órás munka, muci? A történelem során MOST dolgozik egyre több nő. Régen inkább háztartásbeliek voltak dédnagyanyáink, nagyanyáink, de aki mégsem, ott a ház körül besegített a férfi. IGEN, nagypapám segített mamának. Ő is takarított, mosogatott, ő vágta le a tyúkot, amit mama megfőzött. Szóval a te ideális kis világod legfeljebb akkor működik, ha a nő még nálad is hülyébb és ez teljesítmény lenne.
És az is dühít, hogy SZERINTED az megkönnyített élet, hogy teszem azt 6 órában dolgoznék meg mellette otthon is. Neked se véletlen nincs senkid. Nem is kellenél senkinek.
332
Kérdezd meg anyukádat meg a nagyidat hogy járt e dolgozni. 🫣
334
De elsőre is megértettem hogy lusta vagy meg pénzéhes.
Pontosan utána lehetne nézni de valószínűleg az egész 1900 as években is dolgoztak a nők. Lehet nem mind, de a többség.
Te annyira kényelmes lehetsz hogyha a pasid nézi a meccset a kanapén es szól hogy hozz már neki egy sört a hűtőből ! Te még arra se vagy hajnali és hiszti lenne belőle.
"Te annyira kényelmes lehetsz hogyha a pasid nézi a meccset a kanapén es szól hogy hozz már neki egy sört a hűtőből!"
Rémálomba illő ez a kép, de te ezt úgyse fogod megérteni. Nem fogod megérteni, mert hiányzik belőled a kölcsönösség.
Aha, szóval akkor ha a pasi sört akar a hűtőből, az asszonynak ugrania kell.
Most vagy troll vagy, vagy tényleg ennyire buta, szemétdombra való egyed.
Lehet tényleg dolgoztak régen a nők, tudod ez (is) hozta el a magadfajták által utált feminizmust :)
Mert a nő nem szolga. Hanem ember. Mint te. Bár tőled a legtöbb nő és férfi sokkal előrébb van, mint te, te tényleg egy szemétdombra való, lélektelen, sötét ember vagy, akitől az ételt elvenni kellene, nem pedig adni.
Na lányok/nők, ezek után csak még jobban lehet értékelni a saját párotokat, hogy az nem egy ilyen mihaszna, szükségtelen és értetlen, férfiatlan senki.
"Érdekes a 30 évvel ezelőtt még képesek voltak 8 órás munka mellett otthon is rendet tartani meg főzni."
És mi a jó büdös retekért kellene ezt tenniük?
Hogy van pofád ezt ilyen pozitív színben felhozni?
A házimunka az egy szükséges rossz. Milyen alapon várnád el teljes munkaidős munka mellett egy nőtől, hogy ő csinálja?
Nem tudod megindokolni, miért lenne az ő dolga attól, hogy nő.
Meg van osztva a pénzkeresés, akkor meg van osztva a házimunka is.
Akkor várhatod a nőtől, hogy teljes egészében megcsinálja egyedül a házimunkát, ha eltartod őt.
Melyik része nem érthető még mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!