Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
400
Annyi válasz van hogy már azt se tudom mire írtam. Talán a nővérem kapcsán hogy ő még az iskolában is csinált 200 igazolatlan órát. Mert elindult reggel a táskával és nem be ment, hanem inni a barátnőivel. Utána rengeteg bajt csinált fiatal felnőttként és az egész élete a lógás volt. Pénzben lehúzta meg eltartotta magát ferfiakkal.
Amúgy igen már világos számotokra is hogy lehetséges hogy a nővéremtől látott undorító életmód miatt alakulhatott ki bennem az, hogy utalok mindenkit akiben azt látom szintén. Mármint hogy ki akarja kerülni a kötelességeket (pl dolgozni meg alkalmazkodni a munkahelyen) és férfi vagy szülei nyakán élni felnőttként.
394 essel meg ne civakodjatok mint a kutyák a játékon (ide azt a nagy faxt..) nem is kapnátok meg. Ilyen ellenszenves nőket…
"Mármint hogy ki akarja kerülni a kötelességeket"
Csakhogy egy dolgozó nőnek nem kötelessége a főzés.
"Pénzben lehúzta meg eltartotta magát ferfiakkal."
- Ha nem tartort pisztolyt a férfiak fejéhez, nem huzta le őket, kölcsönöysség volt!
"
a nővéremtől látott undorító életmód miatt alakulhatott ki bennem az, hogy utalok mindenkit akiben azt látom szintén. Mármint hogy ki akarja kerülni a kötelességeket"
Igen! Mindenki hibás, csak te nem!
Azt már tudjuk, hogy szerinted a nőnek mi a kotelessége, de azt még mindig nem, hogy neked akkor mi?
Mert azt még nem irtad le!
Elvárod a tradicionális nőinszerepeket, de a tradicionális férfi szerepet nem tudod hozni! Hát milyen ember vagy te??? Csak kivennél, de adni nem adnál!
Egyetlen szeretnivaló dolgot nem láttam eddig benned...vagy bármit, amiért azt gondolnám, igen, veled érdemes randizni! Semmit! Nulla zero!
403
Ha levegővel táplálkozik vagy van pénze minden nap rendelni akkor ne főzzön 👍😀
Egy nőnek pont annyira "kötelessége" a sütés és főzés, mint bármelyik férfinak. Egy párkapcsolatban ugyanez igaz.
Illetve engem tényleg érdekelne, hogy az miért nem opció számodra, hogy egyszerűen fejlődsz a konyhában.
407
Nem megy sajnos. Gyakorlok persze azért.
409
Nagymám mindig azt mondta, "kisunokám, ha olvasni tudsz, főzni is"
Tőle tanultam meg főzni igazán. Engem lánykent arra neveltek, hogy egy nő tudjon főzni, haztartást vezetni, de arra is, hogy egy ferfi meg a csaladját eltartani!!! Neked ez nem megy! A hagyományos nőt elvarod, de nem adsz érte semmit. Persze, hogy egyedul vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!