Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
Túl gondoljatok ezt is!
Ha valaki börtönben van akkor másra se tud gondolni csak a kijutásra. Mikor szabadul utána pár nap alatt már nem is érdekli. Ugyanez ha valakinek nem jut ideiglenesen szex. Pár hét után már nem az lesz a fontos… csak addig amíg nincsen.
"Nagyon kavarod a szállakat.
2 teljesen más élethelyzet nyomsz érvelésként? Most arról beszélünk ha egy pár együtt él, vagy ha külön és csak találkozgatnak? Ha külön akkor nem együtt esznek. Vagy elmennek valahova és közben vesznek ételt/ beülnek valahova.
Ha viszont egy lakásban élnek akkor ez a szituáció számomra felfoghatatlan."
Mit kavarom a szálakat hülyegyerek? Te írtad, hogy nem akarsz együt lakni a nőkkel. Én az általad leírt dolgokra reagálok. Inkább azt írd már le, hogy te pöcsödön kívül mit teszel oda nap végén? :D
282
Igazi mellédumás nyertes vagy.
Inkább azt írd le mit vársz mit tegyek oda? És te mit nyújtasz a férfinek ha már ételt nem vagy hajlandó adni?
283
Nekem, továbbra sem válaszoltál egy korábbi kérdesemre.
Ha én kiveszem a részem a pénzkeresesből, te miért nem veszed ki ugyanugy a részed a házimunkábol?
284
Sehol nem írtam hogy nem veszek részt a házimunkában.
Tehát kedves kérdező akarsz egy nőt, aki átmegy rád főzni, mosogatni, takarítani, leápol, majd hazatakarodik. Az, hogy ő hol lakik, mit dolgozik, miből tartja fenn magát, mit eszik, az nem a te dolgod. Csak neked adjon meg mindent.
Jogosan kérdezi a másik kommentelő, hogy a poshadt farkadon kívül te mit adsz a kapcsolatba? Mi az, amiért a nőknek a te karjaidba kéne vetnie magát egy olyan férfi helyett, akivel együtt is lakhat a hölgy, nem csak gürizni járhat át hozzá és még segít is neki? Arról már ne is beszéljünk, hogy érzelmi oldalról is láthatóan 0, amit nyújtasz.
286
Ez a legrosszabb forgatókönyv amit összehordtál. De mit is várok tőletek? Csak így tudok érvelni. Túlzásokkal.
Mindenképp kapna törődést , társaságot , szeretetet, segítséget bármiben ! (Kivétel ami pénz)
Hú, te egy nagyon buta ember vagy kérdező 😅
Te vagy az, aki folyton mellébeszél. Most ezt vagy nem veszed észre és a saját hibádat kiáltod másra vagy észreveszed, csak nem tudsz mit válaszolni, ezért csinálod.
Mind a két esetben a végeredmény tulajdonképpen ugyanaz- egy alávaló féreg vagy. Amihez vagy hozzáadódik a butaságod, vagy nem.
Többen feltettek egy kérdést, de nem tudsz rá válaszolni, kisarkítod a válaszokat, hogy mindenképpen a nőket feketítsd be, és az előbb említett borzalom: azt kiáltod másra, amit te magad csinálsz.
Olyan szinten ellenszenves ember vagy, hogy még egy darab almát se raknék eléd az asztalra.
De egy kapcsolat nem így működik. A tulajdon testvéremnek megveszem, amire szüksége van, mert szeretem. Pedig meg tudja venni magának, mert dolgozik ő is. Pl. nyáron eljött velem ruhát vásárolni, mondtam, hogy amit szeretne, csapja hozzá. Meg tudta volna venni magának ő is, de nekem nem fájt semmibe, hogy ő annak a dolognak örült és vidáman mutatta múltkor is, hogy használja és szereti. És ő nem a lelki társam, akivel leélném az életem.
Nem akarod, hogy ott lakjon. Ezt te magad írtad. Nem akarsz adni neki pénzt. De azt akarod, hogy mindent megcsináljon. Miért is? A bármien segítesz meg ordas nagy hazugság, mert még főzni se akarsz.
288
Szerintem te megkeseredett vagy. És a benned rejlő feszültséget és haragot azt mindezt rám akarod kiengedni. (Egy ártatlan idegenre)
De lásd kivel van dolgod! Én még egy kávéra is meghívnálak és meghallgatnàm a nyomorod. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!