Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
74%

ez akérdés kamu. a válaszolók sértegetik a kérdezőt, ő higgadt marad és mindig olyan kommenteket tol, amit tovább lehet fűzni. minden kommentje egy horog, amire rá is akadnak a hozzászólók. belinkeli Angelina Jolie-t és azt mondja, sajnos most már csak így néz ki, ezért nem kívánja annyira...

ugyanmár, ócska provokáció :)))

2013. febr. 22. 13:53
 52/119 anonim ***** válasza:
32%

Jópofa amikor pasit kell fogni akkor nem káros akkor jó a hajfesték, jó a szoli s mikor megvan már a pasi akkor káros. Ez így nem korrekt bepalizott s azt hiszi megvagy már nem számítasz.

Kezdj el nőzni s ha találsz egy igazit dobd s élj vele tovább. Az az igazi jó akit úgy szeretsz meg amilyen, Ha egy nőt megszeretsz fakó bőrrel és világos hajjal szeretni fogod később is, de ez így átverés. Viszont borítékolom utána megint nem lesz káros se a hajfesték se a szolárium, akár téged akar majd visszaszerezni akár új pasit próbál majd megfogni.

2013. febr. 22. 13:55
 53/119 anonim ***** válasza:
85%

És neked Angelina Jolie nem tetszik?

hát te hülye vagy

54/119 anonim ***** válasza:
86%
51 lehet azért marad higgadt, mert sötét és fel sem fogja, hogy sértegetik. Szerintem azért van rá esély, hogy nem kamu, mert tényleg léteznek ilyen buta emberek.
 55/119 anonim ***** válasza:
63%
Mondasz valamit 51-es.
2013. febr. 22. 13:56
 56/119 anonim ***** válasza:
67%
hány éves vagy? mert az írás alapján 16. A feleségednek megjött az esze és nem akar külső elvárásoknak megfelelni, csak így tovább!:)
2013. febr. 22. 13:59
 57/119 A kérdező kommentje:
írtam hány éves vagyok, azt meg egy szóval sem mondtam, hogy úgy néz ki, mint Angelina Jolie. Az adott képen a hajszín és bőrszínre értettem!
2013. febr. 22. 14:01
 58/119 anonim ***** válasza:
27%
Én azt mondom legyen mindenki ismerkedéskor is önmaga. S ha erre nem képes akkor ne csodálkozzon ha később elhagyják mikor kiderül ki és mi valójában. Ezt értse mindenki külsőre, belsőre egyaránt.
2013. febr. 22. 14:01
 59/119 anonim ***** válasza:
83%
ha terhes lesz elzavarod otthonról mert dagadt?
2013. febr. 22. 14:02
 60/119 anonim ***** válasza:
33%

54. az ostoba emberek épphogy primitívebben reagálnak a sértegetésre. mert értik, csak nem tudják intelligens módon lereagálni

51 voltam

2013. febr. 22. 14:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!