Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?
Ez a kérdés kamu.
Ki menne hozzá egy szolis pasihoz? :S
Igényesség a szoli? :D:D Akkor én nagyon igénytelen vagyok...
Azt hittem az lesz a kérdés, hogy meghízott, nem mos hajat, meg ilyenek, nem hogy nem jár szoliba...
Igényesség az, hogy tiszta ruhában jár, rendszeresen tisztálkodik, tiszta otthonban él, fésülködik, odafigyel magára.
Az, hogy szoliba jár és festi a haját, az már túlmutat az igényességen, csak magát mérgezi (mérgezte) vele. Én elhagynálak a helyében, sőt, hozzád sem mentem volna... nem azért, mert szoliba jársz (sok férfi jár, ettől még nem lesz senki kevesebb), hanem azért, mert ez neked ennyire fontos. Szembeszomszédom ugyanez, most lettek nyugdíjasok, 60
Te nem is szereted a feleségedet!
Mikor a címet olvastam, arra gondoltam úgy ápolatlan, hogy nem fürdik, nem festi magát, nem szép/régi ócska holmikban jár. De az, hogy odafigyel az egészségére??? Ez baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!