Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim ***** válasza:
85%

Ez a kérdés kamu.

Ki menne hozzá egy szolis pasihoz? :S

2013. febr. 22. 13:09
 12/119 anonim ***** válasza:
92%
Nem lennék a feleséged. Egy felszínes f*sz vagy.
 13/119 anonim ***** válasza:
89%
Mégha azt írtad volna, hogy elhízott, elhagyta magát, nem ápolt, akkor megérteném, de exek hülyeségek. Miért lenne szebb egy feketehajú szolizott nő, mint egy természetes?
 14/119 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó vagyok: még annyi, hogy ha azt gondolod ezt azért mondom, mert én biztos csúnya vagyok, akkor ki kell h ábrándítsalak.
 15/119 QueenRavenna ***** válasza:
93%
Talán jobb lenne, ha foltokban kihullana a haja vagy esetleg melanómás lesz és ne adj Isten belehalna? Ne legyél már ennyire felszínes és önző!
2013. febr. 22. 13:12
 16/119 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy agyonpirítani magunkat. Csak valamilyen szinten úgy gondolom igényesség kérdése is. A nagyon fehér bőr nem szép. És miért olyan hihetetlen, hogy szolis pasihoz hozzámenni? Baráti körömben rengeteg férfi jár és mégis van felesége.
2013. febr. 22. 13:13
 17/119 anonim ***** válasza:
95%
A nagyon fehér bőr szép, csak NEKED nem tetszik.
2013. febr. 22. 13:15
 18/119 anonim ***** válasza:
90%

Igényesség a szoli? :D:D Akkor én nagyon igénytelen vagyok...

Azt hittem az lesz a kérdés, hogy meghízott, nem mos hajat, meg ilyenek, nem hogy nem jár szoliba...

2013. febr. 22. 13:15
 19/119 anonim ***** válasza:
93%

Igényesség az, hogy tiszta ruhában jár, rendszeresen tisztálkodik, tiszta otthonban él, fésülködik, odafigyel magára.

Az, hogy szoliba jár és festi a haját, az már túlmutat az igényességen, csak magát mérgezi (mérgezte) vele. Én elhagynálak a helyében, sőt, hozzád sem mentem volna... nem azért, mert szoliba jársz (sok férfi jár, ettől még nem lesz senki kevesebb), hanem azért, mert ez neked ennyire fontos. Szembeszomszédom ugyanez, most lettek nyugdíjasok, 60

2013. febr. 22. 13:16
 20/119 anonim ***** válasza:
89%

Te nem is szereted a feleségedet!

Mikor a címet olvastam, arra gondoltam úgy ápolatlan, hogy nem fürdik, nem festi magát, nem szép/régi ócska holmikban jár. De az, hogy odafigyel az egészségére??? Ez baj?

2013. febr. 22. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!