Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
 81/119 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyen nagy port kavaró kérdéseket...annyit nevettem a válaszokon: ) A szoliszökevény kifejezés tetszett a legjobban : )

Tanácsként nem írok semmit, mert már mindent elmondtak előttem.

Keressétek azt a kérdést, amikor egy pasi azt kárdezte, hogy válóok-e, ha a felesége nem szőrteleníti a hónalját!: )

2013. febr. 22. 14:57
 82/119 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon gáz vagy! A feleséged helyében nem égetném magam veled.
2013. febr. 22. 15:06
 83/119 anonim ***** válasza:
15%

Én sem értem az egészet. Ha a kérdező a fehér bőrű világos hajú nőket szereti akkor azt választja. Biztos van aki ezt imádja. Legyen ilyen a nő ismerkedéskor is akkor pedig az fogja őt választani aki ezt szereti.

Van aki meg a kaméleonokat szereti. Neki való a kérdező nője.

2013. febr. 22. 15:09
 84/119 anonim ***** válasza:
83%

[link]

azt ne mondd már, hogy ő nem szép!!!!!!!

2013. febr. 22. 15:21
 85/119 A kérdező kommentje:
UFF, hát abszolút nem szép.
2013. febr. 22. 15:46
 86/119 anonim ***** válasza:
70%

Mert nincs szegénynek cigány beütése?

Liv Tyler a világ egyik leggyönyörűbb nője, ez női szemmel is tisztán látszik.

2013. febr. 22. 15:49
 87/119 anonim ***** válasza:
100%
Mutass már olyat aki szerinted szép
2013. febr. 22. 15:51
 88/119 anonim ***** válasza:
33%

most biztos normál bőrszínnel barna hajjal undorítóan néz ki :D

de sajnállak

F/19 szűz

2013. febr. 22. 16:02
 89/119 A kérdező kommentje:
2013. febr. 22. 16:04
 90/119 anonim ***** válasza:
69%

Más az hogy szép és más az hogy valakinek tetszik annyira hogy megszerezze magának.

A páva is szép mégse akarom megdugni.

2013. febr. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!