Szerintetek osztrák legyen a feleségem vagy magyar?
ma 19:36
Le leszek ugatva az tuti,de kettőt szeretek..az egyik osztrák a másik magyar.Az egyikkel bizonyos okok miatt nem lehetek együtt,ő a magyar..akivel együtt vagyok ő osztrák,szeretem de sokat gondolok a magyar nőre.A magyar nőhöz régebbi szálak fűznek d nincs semmi köztünk,csak volt..viszont az osztrák nő tudom hgy szeret és rendes hozzám,annyira rendes hogy egy magyar nő sem volt ilyen hozzám.Viszont ott van a tudatomba az a magyar nő...fura helyzet meg hülyének is néztek most tuti.
ma 19:38
Az nélkül is kitudsz jutni csak elhatározás kérdése.:))Munkába lehet tudnék segíteni ha hajlandó vagy vendéglátásba dolgozni.
ma 19:44
Nem vagyok gyenge jellem.Amíg nem voltál ilyen helyzetbe addig ne ítélj!Most csak egy szerelet írtam ide le,de azért ez nem ilyen egyszerű.Aki volt így az tudja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!