Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek osztrák legyen a...

Szerintetek osztrák legyen a feleségem vagy magyar?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam lévén hogy kinnt élek hogy magyar nőt vegyek el vagy osztrákot.Az osztrák nőknek bejövök,sokkal jobban mint a magyar nőknek,szó szerint vonzom őket.Viszont nem tudom hogy hosszabb távon hogyan működne.Volt már osztrák nővel kapcsolatom és jól működött,de nem tudom hogy házasságban hogyan működne.Tudom ez hülye kérdésnek tűnik így elsőre,de valójában nem az,mert az osztrák és magyar nők ég és föld.Lévén magyar vér folyik az erembe lehet hosszú távon nem lenne nyerő.Vélemény?
2013. febr. 13. 19:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vegyél el, amilyet szeretsz! Függetlenül a nemzetiségtől.
2013. febr. 13. 19:36
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
Vegyél el engem, hogy végre én is ki tudjak jutni! :)
2013. febr. 13. 19:38
 3/27 A kérdező kommentje:

ma 19:36

Le leszek ugatva az tuti,de kettőt szeretek..az egyik osztrák a másik magyar.Az egyikkel bizonyos okok miatt nem lehetek együtt,ő a magyar..akivel együtt vagyok ő osztrák,szeretem de sokat gondolok a magyar nőre.A magyar nőhöz régebbi szálak fűznek d nincs semmi köztünk,csak volt..viszont az osztrák nő tudom hgy szeret és rendes hozzám,annyira rendes hogy egy magyar nő sem volt ilyen hozzám.Viszont ott van a tudatomba az a magyar nő...fura helyzet meg hülyének is néztek most tuti.

2013. febr. 13. 19:40
 4/27 A kérdező kommentje:
De viszont szeretnék már végre megállapodni és családot szeretnék.
2013. febr. 13. 19:41
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézlek hülyének, és ez úgy is elég ciki lenne, ha nem állna fenn az osztrák-magyar dolog.. Választani kell, és itt nem a nemzetiséget kell nézni. Az elsőnek igaza volt..
2013. febr. 13. 19:43
 6/27 A kérdező kommentje:

ma 19:38

Az nélkül is kitudsz jutni csak elhatározás kérdése.:))Munkába lehet tudnék segíteni ha hajlandó vagy vendéglátásba dolgozni.

2013. febr. 13. 19:43
 7/27 anonim ***** válasza:
62%
Gyenge jellemre vall, ha idegenektől kérsz tanácsot. Most mi honnan tudjuk? Te tudod kit szeretsz. most ha valaki itt mond neked valamit, most akkor te azt fogod tenni? Neked kéne eldönteni.
2013. febr. 13. 19:44
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell amúgy, hogy szeressél csak vegyél el, és segíts rajtam! :D
2013. febr. 13. 19:45
 9/27 A kérdező kommentje:

ma 19:44

Nem vagyok gyenge jellem.Amíg nem voltál ilyen helyzetbe addig ne ítélj!Most csak egy szerelet írtam ide le,de azért ez nem ilyen egyszerű.Aki volt így az tudja ezt.

2013. febr. 13. 19:46
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
Csak tudod én pont azért hagytam el a régi barátomat, mert mindig a régi szerelme után nyafogott meg sírt, úgyhogy sajnálom szegény osztrák nőt, mert egyértelmű, hogy nem szereted, ha mindig más jár a fejedben. Ha ezt tudná, biztos nagyon rosszul érezné magát.
2013. febr. 13. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!