Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek osztrák legyen a...

Szerintetek osztrák legyen a feleségem vagy magyar?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam lévén hogy kinnt élek hogy magyar nőt vegyek el vagy osztrákot.Az osztrák nőknek bejövök,sokkal jobban mint a magyar nőknek,szó szerint vonzom őket.Viszont nem tudom hogy hosszabb távon hogyan működne.Volt már osztrák nővel kapcsolatom és jól működött,de nem tudom hogy házasságban hogyan működne.Tudom ez hülye kérdésnek tűnik így elsőre,de valójában nem az,mert az osztrák és magyar nők ég és föld.Lévén magyar vér folyik az erembe lehet hosszú távon nem lenne nyerő.Vélemény?
2013. febr. 13. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Addig ne akarjál családot míg nem találsz egy olyan nőt aki mellett semmi nem számít. Úgy tűnik, egy harmadik lesz az.
2013. febr. 13. 20:11
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem szerethet valaki két embert. Szerelemmel csak egyetlen egyet lehet szeretni.
2013. febr. 13. 20:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik sem. Megérdemelnek egy olyan férjet, aki csak őket szereti, és nem idegenektől kérdezgeti, hogy melyiket válassza, ráadásul nemzetiség alapján...Szerelemről a te esetedben szó sincs, szerintem.
2013. febr. 13. 20:26
 24/27 mustafa33 ***** válasza:
74%

Azért vesd ♫8ssze az apróságokat, amik egy közös életben szükségszerÝen előfordulnak nap mint nap, azután azokat a "megoldanivalókat" (szándékosan nem problémákat írok, mert nem biztos minden az ami megoldásra vár) amik nem gyakoriak, de biztosan lesznek és gondold át hogy áll majd ezekhez ő és hogy te. Már ami különböző gyökereitekből eredhet. Mert a (vegyes)házasságok nagy problémái zekből a kezdetben aprókból alakulnak ki. Ez enm előítélet, a különböző nézetek törvényszerűek, más nemzeti hátterű egyéneknél mások a prioritások, más a hozzáállás sok mindenhez, ez mentalitásból is eredhet, más nevelési szokásokból. Ez most nem minősítés volt, csak figyelmeztetés az eltérésekre. Szóval valamelyiketeknek biztosan sokban alkalmazkodni kellesz a másikhoz. Ez megvan egy fajtánál is, csak jóval kevesebb az ütközési pont és több az azonos nézet.

Szóval ezeket a szempontokat is gondold átt.

Családban előforduló vegyesházassági tapasztalatból mondom. Meg abból hogy más nemzeti közegben nőttem mint a mi családunk volt.

2013. febr. 13. 20:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, hogy milyen szempontok alapján akarsz feleséget:)))

osztrák vagy magyar ...vegyél el egy kínait, azok szófogadóak:)))))) vagy tépkedj virágszirmot:osztrák-magyar-osztrák-magyar....na, melyik a nyerő? :))))))

2013. febr. 13. 21:13
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
miert nem akkor akarsz csaladot, ha revbe ertel egy novel? egy kicsit ez olyan gombhoz a kabatot szitu.
2013. febr. 14. 02:29
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Dobj fel egy egy euróst. Ha az élére esik, akkor kínai is lehet.
2013. febr. 14. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!