Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek osztrák legyen a...

Szerintetek osztrák legyen a feleségem vagy magyar?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam lévén hogy kinnt élek hogy magyar nőt vegyek el vagy osztrákot.Az osztrák nőknek bejövök,sokkal jobban mint a magyar nőknek,szó szerint vonzom őket.Viszont nem tudom hogy hosszabb távon hogyan működne.Volt már osztrák nővel kapcsolatom és jól működött,de nem tudom hogy házasságban hogyan működne.Tudom ez hülye kérdésnek tűnik így elsőre,de valójában nem az,mert az osztrák és magyar nők ég és föld.Lévén magyar vér folyik az erembe lehet hosszú távon nem lenne nyerő.Vélemény?
2013. febr. 13. 19:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Azzal legyél együtt, akivel jobban kijössz. Teljesen mindegy, hogy osztrák vagy magyar!
2013. febr. 13. 19:48
 12/27 A kérdező kommentje:

ma 19:45

Miben tudok segíteni?:D

Munkában lehet tudok.Írj rám ha gondolod.:))

Ha jól nézel ki akkor lehet 3 ember között kell majd vacillnom?:D Na jó vicc volt,de írj rám privátba ha gondolod,munkába lehet hogy tudok segíteni.:)Vagy egyből főzni,mosni akarsz otthon?:)))

2013. febr. 13. 19:48
 13/27 anonim ***** válasza:
2%

Mindegy, nem a nemzetiség számít.

A lényeg:

- ne legyen kutyája

- ne cigizzen

- ne legyen komcsi

- ne legyen proli idióta

2013. febr. 13. 19:50
 14/27 A kérdező kommentje:

ma 19:48

Szeretem őt és valójában az eszem és a szívem is azt mondja hogy ő az aki.De felbukkant egy régebbi nő az életemből ami elég komoly kapcsolat volt,nem szánt szándékkal.Lehet hogy ez most csak egy megngás,de próbálom vissza terelni a gondolatomat erre a kapcsolatmra,Mert szeretem és nő így még nem tisztelt és szeretett és soha nem tett értem mint ő.Tudom hogy hülyeséget tennék.

2013. febr. 13. 19:51
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Minek legyél az osztrák nővel ha nem szereted? Ha nincs ló, jó lesz a szamár is? Ugye nem gondolod, hogyha eddig nem szeretted akkor majd később szerelmes leszel belé, Úgyse leszel! A szerelem nem így működik!
2013. febr. 13. 19:52
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Igen? És ha tényleg ennyire ő kell neked, akkor ez a kérdés miért lett kiírva?
2013. febr. 13. 19:53
 17/27 A kérdező kommentje:

ma 19:52

Szeretem!Nem ló helyett szamár!Elötte leírtam hogy valaki kicsit bezavart és lehet hogy ez csak egy átmeneti tudathasadás...:)))

2013. febr. 13. 19:53
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Na mindegy de tudod4 De ott már rég baj van, ha valaki be tud zavarni. Én mindenesetre ha tudnék egy ilyet, biztos, hogy nem tudnék megbízni egy ilyen emberbe többet. Ha eszed van ezt nem említed az osztrák nőnek, ha csak még meg nem tetted.
2013. febr. 13. 19:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne a nemzetiség alapján dönts, és ilyen dolgokat ne akarj centire megtervezni, csak sodródj az árral, ismerkedj, és ha találsz valakit, akit igazán szeretsz, akkor ne agyalj ilyen értelmetlen szempontokon, csak lépj ahogy a szíved diktál.
2013. febr. 13. 19:58
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
Milyen jól megy egyeseknek! két ember közül is válogathatnak! Más meg örül, ha egyszer igazából mondja neki valaki, hogy szereti.
2013. febr. 13. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!