Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?
"Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem."
Na errol én azt gondolom, hogy már te nem szereted magát a not, a feleségedet. At akarod alakítani valaki mássá.
Még ha pont olyan szerencséje is lenne, hogy a sok-sok évi szolizástól (instant cigányítástól) nem kapna bőrrákot, meg semmi egyéb nyavalyát, akkor is hihetetlenül aszott, fonnyadt bőre lenne pár év múlva. Akkor meg az lenne a bajod.
Nézd meg pl Donatella Versace-t, ő a tökéletes elrettentő példa.
Komolyan, ha ennyi az igényed/elvárásod egy nő felé, akkor miért nem szerzel be egy felfújható nőt, vagy egy sima kirakati bábút? Azt a saját ízlésedre formálhatod, más úgysem számít, nemde?
Mekkora az f*sz vagy te kérdező. És ezt férfiként mondom.
Akkor keress egy 60 IQ-val rendelkező ostoba p*csát, aki naponta szoliba jár, drága szarokat vetet veled stb.
Igaz, hogy k*rva sokaba kerül majd, de neked megéri.
"bőre nagyon fehér" PErsze, mert az ember színe fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!