Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
 71/119 anonim ***** válasza:
100%
"A nagyon fehér bőr nem szép." Pff, Nicole Kidman vagy Anne Hathaway szerinted csúnya? Atyaég -.-
2013. febr. 22. 14:16
 72/119 anonim ***** válasza:
6%
52.Tökéletesen igazad van! Ha anno,így csábított,akkor adja magát most is! Igénytelen lett,mert nyeregben érzi magát! 20 éve járok szoliba,sőt,már itthon van gépem és nem deformálodott egy anyagyejem sem!A hajam is kb 30 éve van festve és nem hullik!Ezek csak kifogások! Nézzél már meg egy fehér bőrű emberkét nyáron és egy szép barnát! Sokkal izgalmasabb,szebb látvány egy barna testrész,mint egy olyan,aki úgy néz ki,mint egy 3 napos hulla! Keress más nőt Kérdező! Ez a hölgyike már leírta magát,Neked pedig nem ő így az álmaid asszonya! Nekem se lenne!
2013. febr. 22. 14:17
 73/119 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is kamu a kérdés.
2013. febr. 22. 14:17
 74/119 anonim ***** válasza:
79%
52-esnek persze, hogy igaza van, azért 15%-os! Ne nevettess már te is!:D
2013. febr. 22. 14:19
 75/119 anonim ***** válasza:
77%
72: azért mert neked nem hullik a hajad a hajfestéstől, még másnak hullhat...nem vagyunk egyformák. Nekem öt évnyi hajfestés után csomókban kezdett el, hullani és semmi pénzért nem festetném megint. Nem akarok megkopaszodni. Nem kellene általánosítani. Vagy te akkor is festetnéd a hajadat, ha kihullana...???? Vagy ha ne adj'Isten melanómád lenne, akkor is szoliznál? Nem hiszem.
2013. febr. 22. 14:19
 76/119 A kérdező kommentje:
úgy látom érdemi választ nem kapok, csak leszólásokat, vagy hogy kamu. Kamu ide oda, cicafiú ide oda, ez így van, ahogy leírtam. Nem kérek több választ, nem vagyunk egyformák, hálistennek.
2013. febr. 22. 14:20
 77/119 anonim ***** válasza:
82%

"Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem."

Na errol én azt gondolom, hogy már te nem szereted magát a not, a feleségedet. At akarod alakítani valaki mássá.

2013. febr. 22. 14:22
 78/119 anonim ***** válasza:
80%

Még ha pont olyan szerencséje is lenne, hogy a sok-sok évi szolizástól (instant cigányítástól) nem kapna bőrrákot, meg semmi egyéb nyavalyát, akkor is hihetetlenül aszott, fonnyadt bőre lenne pár év múlva. Akkor meg az lenne a bajod.

Nézd meg pl Donatella Versace-t, ő a tökéletes elrettentő példa.

[link]

Komolyan, ha ennyi az igényed/elvárásod egy nő felé, akkor miért nem szerzel be egy felfújható nőt, vagy egy sima kirakati bábút? Azt a saját ízlésedre formálhatod, más úgysem számít, nemde?

2013. febr. 22. 14:35
 79/119 anonim ***** válasza:
83%

Mekkora az f*sz vagy te kérdező. És ezt férfiként mondom.

Akkor keress egy 60 IQ-val rendelkező ostoba p*csát, aki naponta szoliba jár, drága szarokat vetet veled stb.

Igaz, hogy k*rva sokaba kerül majd, de neked megéri.

"bőre nagyon fehér" PErsze, mert az ember színe fehér.

2013. febr. 22. 14:44
 80/119 anonim ***** válasza:
82%
Kamu vagy nem kamu, nekem egy ismerősöm története jutott eszembe, mikor a kislányáról kiderült, hogy mozgássérült és ő ezt nem tudta elfogadni.Minden terhet a feleségére hagyott és nőzött, szórakozni járt haverokkal...stb, mígnem a saját hibájából történt egy balesete és majdnem amputálni kellett a lábát térdből. Volt ideje gondolkodnia a dolgon.Azóta példás mintaapa. Lehet neked is ilyen kéne.
2013. febr. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!