Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
38%

Akik itt szitkozódnak. Nem jut el a tudatotokig, hogy ez a nő nem önmagát akarja meghazudtolni, hanem fél, hogy beteg lesz???

Bármikor lehet valaki hajfestékallergiás, épp a múlt héten találkoztam egy ilyen nővel.

A szolárium pedig nem véletlen örök téma a bőrgyógyászok körében. Már szabályozva is vannak a gépek, ki kellett cseréltetni az összesnek a csövét, mert kárt okozott. Nézzétek már meg mennyi melanómás van Magyarországon.

Senki nem várhatja el a társától, hogy egy végzetes betegség felé hajszolja saját magát!

Ha pedig régen csinálta, akkor inkább örülj, hogy gondolkodik és érdekli az egészsége.

2013. febr. 22. 18:03
 102/119 anonim ***** válasza:
85%
igazi gyökér vagy, kedves kérdező.
2013. febr. 22. 18:14
 103/119 anonim ***** válasza:
66%
ezentúl amikor udvarlunk le kell önteni a nőt mésszel. ha fehéren is tetszik akkor udvarolhatunk neki tovább...
2013. febr. 22. 18:30
 104/119 anonim ***** válasza:
82%
Sírva röhögök pár válaszolón! Komolyan! Igen viccesek vagytok xDD
2013. febr. 22. 19:12
 105/119 anonim ***** válasza:
81%

Oké, mondjuk, hogy a külseje nem tetszik, de még szerelmes vagy belé, hisz a belseje nem változott.

A nem tetszik mit takar? Azért erekcióra képes vagy, ha szexeltek? Mert ha nem, és csak és kizárólag a barna bőrre ill. fekete hajra áll fel, akkor irány a doki.

2013. febr. 22. 19:44
 106/119 anonim ***** válasza:
34%
miért nem vetted feleségül VV Anikót? :D
2013. febr. 22. 19:57
 107/119 anonim ***** válasza:
65%
Az hogy szarik a fejére nem külső hanem belső.
2013. febr. 22. 20:53
 108/119 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó te kihez beszélsz?
2013. febr. 22. 21:27
 109/119 anonim ***** válasza:
27%

Annak, aki szerint a nő csak így akarta megfogni és most már igénytelenségből nem szolizik/festi a haját:

Az emberek változnak. Folyamatosan változik az ízlésünk, a gondolkodásmódunk, az egészségünk, és bizonyos szempontból az értékrendünk. A feleségnek lehet hogy csak egyszerűen az ízlése változott kissé. Ne mondja nekem senki, hogy annak akit elveszel feleségül, többé nincs joga megváltozni, mert az már átverés és ármánykodás és pasifogás. Komolyan nem értem. Persze nem gyökeres változásokról beszélek, de az, hogy a haja innentől kezdve barna és nem fekete és esetleg nem úgy néz ki, mint egy májbeteg a szolitól...komolyan ez akkora dráma? Akkor ő most már igénytelen nő és becsapta a férjét, mert nem maradt totálisan pontosan ugyanolyan, mint mondjuk 5 évvel azelőtt volt? Akkor az időt is állítsuk meg az esküvő napján, mert ráncosodni se ér. Pff, nevetséges!

2013. febr. 22. 23:55
 110/119 anonim ***** válasza:
17%

A probléma a feleség hozzáállásával van.

Olvassátol el a bevezető kérdést:

"nem érdeke, érted nem fogok bőrrákot kapni"

A mértéktelen solitól lehet bőrrákot kapni nem a mértékkel használttól. Nyilvánvaló hogy ez csak kifogás. A férje nem érdekli már az asszonyt s ideje lenne dobni. Vagy gyerekkel fogott meg s azután ilyen?

2013. febr. 23. 08:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!