Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?
Komolyan ez az utcasarokra kiállítható ribi aki tetszik neked?
Te így nézel ki? :):)
Ha ezek tetszenek neked,jobban jár a feleséged,ha megválsz tőle.
Így már értem. Te egy VV anikó hasonmást keresel, de sajnos nem találtad meg, mert mostmár csak egy átlagos nő. Hát tudod, akkor megtaláltam számodra a tökéletes nőt: fekete hajú és barna bőrű, a többi neked úgy látom nem számít :)
Kedves kérdező!
Ugye megteszed nekünk, elmaradt, izléstelen válaszolóknak, hogy raksz ki nekünk ide egy képet MAGADRÓL.
Olyan nagyon régen láttam már helyes, jóképű pasit!
Mert válaszaidból, igényességedből ítélve, csak tökéletes
lehetsz. Várom a képet!
Én is szeretném látni azt a tökéletes pasit.
Nem muzsáj arccal.
Oké, Anikó is szép nő, de tudod miért? Mert természetes! Mert neki nem kell szoliznia és hajat festenie hogy így nézzen ki! Mert ő ilyen típus. De ha egy világos bőrű és hajú nő akarja ezeket a tónusokat elérni, az olcsó hatású műnő lesz.
A feleségednek végre felnyílt a szeme, és elment egy normális irányba, ahelyett hogy megpróbálna a kedvedért minél természetellenesebben kinézni.
Tényleg csak ez számít? Nincs valami belső tulajdonsága amit szeretsz?
Mert ha nincs, akkor tényleg nem értem hogy miért pont őt vetted el, miért nem egy egzotikus típust.
Ha pedig szereted, akkor fogadd el és ne hisztizz mint egy óvodás. Az élet kompromisszumokról szól.
Eddig úgy táncolt ahogy te fütyültél, most viszont úgy döntött hogy inkább önmaga lesz. Azt hiszem, ő felnőtt, és rájött hogy az egészség mindennél fontosabb, te viszont megrekedtél egy szinten.
Vele semmi probléma, itt neked kell mérlegelned, hogy szereted e annyira hogy elfogadd az egészségesebb, természetesebb külsejét.
Ha nem tudod elfogadni, akkor tényleg mindketten jobban jártok ha külön utakon folytatjátok.
már bocsi de hány éves vagy?
úgy viselkedsz mint a kisfiú aki hisztizik mert nem kap cukorkát.... komolyan. azt akarod hogy a feleségednek valami baja legyen? rákos legyen? kihulljon a haja, hogy aztán kopaszon járjon v parókát kelljen hordania?
az ilyesfajta felszínesség szerintem nagyon durva.
remélem a feleséged észhez tér és talál magának normális férjet.
az én férjem alapból nem szereti a mű dolgokat és ebbe már a hajfestés is beletartozik nála, hátha még árthatnak is...egyáltalán nem érdekel a feleséged egészsége?
szánalmas
26N
Pici szolárium belefér, meg a hajfestés se károsít nagyon ha ésszel csinálják, de te semmi olyasmit nem kérhetsz, ami káros az egészségére!!!
A hidrogén peroxid nagyon károsítja a hajat, a szolárium pedig öregíti a bőrt!
Ne legyél se telhetetlen se önző hülye!!!!!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!