Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.
Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.
Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.
Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.
Mit csináljak? Mondjam el neki?
Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...
Szerintem ne mond el neki.Ne akarj fájdalmat okozni neki,még akkor sem ha ezért nem hagyna el.Gondolj bele ha legközelebb is mész valamilyen üzleti útra és te elmondod akkor ő milyen lelki nyugalommal engedne el???
Ezek után az lenne úgy is benne,hogy ugyan most mit csinálsz!
Tudod amit nem tudunk az nem fáj!Te is felejtsd el az egészet!
Egyébként az ide író nők úgysem tudják felfogni hogy ettől még a kérdező szeretheti a feleségét mint ahogy írja is. Azzal az ukrán lánnyal meg gondolom soha életében nem fog még 1x találkozni sem, kár egy ilyen miatt feldobni egy kapcsolatot.
Felejtsd el, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!