Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
69%
kedves poet1. Amikor azt mondtam hogy ezt a nők úgysem tudják megérteni, mármint hogy a férfiak képesek mindenféle érzelem nélkül is szexuális együttlétre akkor pont erre gondoltam! És valóban felesleges is egy jól működő kapcsolatot egy ilyen semmit nem jelentő dolog miatt tönkretenni.
2013. jan. 29. 09:03
 32/120 anonim ***** válasza:
66%

én NŐ vagyok, 22 éves, férjnél.

én megmondtam a férjemnek, hogy csinálhat bármit, amíg hozzám jön haza és engem szeret (ennek ellenére nem csinál), DE! mondja meg. Ne mástól tudjam meg, mert akkor annyi.

Szóval vagy mondd el neki, de most, vagy maradj csöndbe, és soha ne valld be. Azt neked kell tudni, hogy elbírsz-e a lelkiismereteddel egyedül. Ha megmondod neki neked jobb lesz, neki nagyon nem.

az lenne a legjobb, ha valahogy tőle kérdeznéd meg, mit szeretne. Valahogy 'sunyiba'. Pl. egy film kapcsán...

2013. jan. 29. 09:04
 33/120 anonim ***** válasza:
91%
Mint az ukrán hölgy példája is mutatja, a nők is képesek az érzelem nélküli szexuális együttlétre. Van aki megteszi van aki nem.
2013. jan. 29. 09:06
 34/120 anonim ***** válasza:
56%

Én a nő oldaláról tudok ehhez hozzászólni. Elvárnám, hogy tudjak róla. A minimum, hogy ismerem a valódi embert, akivel együtt élek! Nagyon komoly dolog, amit tettél, de a hazugság talán még rosszabb, hisz az nem néhány órát, hanem évekig, vagy örökre tart. Azt, hogy megcsaltad, el tudom képzelni, hogy megbocsátja, de ha egyszer kiderül, hogy évekig hazudtál neki erről, már nem tartom annyira biztosnak. Elég, ha nőiességében megalázod, legalább a maradék tiszteletet add meg neki, mása már úgy sem maradt!

(Személyes megjegyzésem, hogy én nem bocsátanám meg a megcsalást. Ha valaki szeret, akkor ne fogja a piára, hogy bő órákig dug egy másik nőt és egyszer sem jut eszébe, hogy "jah, én tulajdonképpen szeretem a feleségem". Ez egy rossz rizsa, amit talán saját magaddal el tudsz hitetni még pár évig, mert kényelmes nem szembenézni vele, de engem, ha a feleséged lennék, nem érdekelne.)

N28

2013. jan. 29. 09:07
 35/120 anonim ***** válasza:
86%
32, szerintem egy dolog az, hogy mit mond a másik, szeretné-e tudni, a másik meg az, hogy lehet, hogy úgy érzi, igen, tudni akarom, de valójában nem fog elbírni a vallomással. Ezt előre nem látja az ember. Én is mondtam ilyet anno, hogy "mondd el, ha megcsalsz, megbeszéljük, túléljük, csak tudjak róla" elmondta, én meg szakítottam, megpróbáltam megemészteni, de nem sikerült. Szóval én nem kockáztatnék, a megcsalásnak nincs jelentősége, egyszeri alkalom volt, biztosan nem mondanám el!
2013. jan. 29. 09:08
 36/120 anonim ***** válasza:
66%

A kérdező 20-as megjegyzéséhez:

Eddig is megcsalhatta volna, de nem tette. Maga sem tudja miért tette. A jövőben nem szándékozik megcsalni. (Az mit jelent?) Ha maga sem tudtam miért tette, akkor maga sem tudja, miért fogja a jövőben megtenni? Mi a garancia?

Azt gondolom, a választás mindig ott van, de van úgy, hogy az ember azt mondja: belemegyek, majd csak lesz valahogy utána. És én ezt totál nem értem meg a megcsalással kapcsolatban. "Magam sem tudom, miért" - ez a legkevésbé őszinte mondat az egészben.

2013. jan. 29. 09:12
 37/120 anonim ***** válasza:
91%
36-magam sem tudom miért, ez a férfiak általános érvelése a félred*gásra. :) A válasz pedig: mert lehetőség volt rá. Ennyi.
2013. jan. 29. 09:14
 38/120 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos én is megcsaltam a feleségemet, többször is, de én nem fogom neki elmondani soha! már megbántam, de titok marad, és remélem a nő részéről is, mivel facebook ismerős!
2013. jan. 29. 09:16
 39/120 anonim ***** válasza:
86%

Ha azt mondod, hogy ezért nem hagyna el, te pedig nagyon szereted őt és szeretnéd továbbra is folytatni vele a házaséletet,valamint soha nem derülne ki máshogy, akkor ne mondd el neki! Legyen a te büntetésed az, hogy lelkiismeretfurdalásod van és a feladatot, hogy ezt az érzést megpróbáld leküzdeni.

Ne okozz feleslegesen fájdalmat a feleségednek, és ne hárítsd át rá ezeket a gondokat.

2013. jan. 29. 09:18
 40/120 anonim ***** válasza:
75%

Persze, a nők is képesek csak a férfiak nagy része ezen túl is tud lépni és ahogy az egyik hsz írta pár hónap múlva már magát a szituációt is elég nehéz lesz felidézni is.

A kérdés az hogy ezt a kérdező hogy éli meg. Ha el tudja tenni magában egy olyan polcra ahol a "rég nem látott kockás alsó, a Horvát nyaralás a haverokkal és a Sziget Fesztiválon történtek" vannak akkor mi a fészkes fenéért robbantson ki otthon háborút amit a felesége a "bizalmatlanság szárnyán repülő étkészlet" fegyvereivel vív meg és lelki szövetségese ebben az ÖSSZES barátnője akik ugye szintén a feminizmus tábláival tüntetnek a férj ellen, aki erre az egészre már nem is emlékezne pár hónap elteltével.

2013. jan. 29. 09:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!