Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
 81/120 anonim ***** válasza:
68%

:)

Jaj, olyan csodálatosan meg lehet magyarázni ezt. Ekkora lósz@rt kitalálni... hogy ne mondja el a feleségének, mert akkor az a feleségnek fájni fog, a férjnek meg jobb a bűntudat.

Most írom le először, hogy LOL.

Nem. Ha elmondja, megadja a szeretet nőnek az esélyt, hogy döntsön a saját életéről. Nem hiszem, hogy a férj álmatlanul forgolódik éjszaka a bűntudattól. Nem, azért nem mondja el a feleségnek, mert fél, hogy kidobják otthonról. A kis biztonságos világából kiszakítják. A szétköltözés, válás nagyobb büntetés, mint a bűntudat.

A másik meg az, hogy ennyit ér a házasság? Ennyit ér a szerelem? Ezentúl nem hűséget fogadnak egymásnak, hanem a hűség látszatát? Oké megcsalni a másikat, ha az nem jön rá, és mi szánjuk-bánjuk?

OFF, de azt hiszitek a mai fiatalság a ValóVilág miatt olyan, amilyen. Hát nem. A való világ miatt.

2013. jan. 29. 15:11
 82/120 anonim ***** válasza:
87%

Az a nő sem normális amelyik 16 év és 2 gyerek után egyetlen egy ilyen botlás miatt azonnal válna!

A tüske viszont benne maradna. Ami könnyen lehet, hogy megmérgezné a kapcsolatot.

Mégis mi értelme lenne elmondani? Mitől lenne a nőnek attól jobb? Semmivel! Ezerszer rosszabb lenne!

Én köszönöm szépen, de a kérdező feleségének a helyében ezt nem akarnám megtudni!

Ha valaki azt mondja a férjem 16 évente egyszer megfog csalni és nem fogom megtudni, különben pedig harmonikus és boldog kapcsolatban élek vele akkor szó nélkül elfogadnám az ajánlatot!

2013. jan. 29. 15:36
 83/120 anonim ***** válasza:
65%

75-ös vagyok.

Ha igazán szeretnéd, nem csaltad volna meg.

Szeret-nem csal meg.

Megcsal-nem szeret.

Ilyen egyszerű. Akkor mi a következtetés?

Vagy csupán színtiszta szeretetből/szerelemből megcsaltad életed párját, gyermekeid anyját?

2013. jan. 29. 16:20
 84/120 anonim ***** válasza:
68%

Képzelje mindenki maga elé a férjét, feleségét, párját, kedvesét, vagy csak akit elképzel jövendőbelijének.

Ez az ember úgy él a fejünkben, mint az ember, akit szeretünk, aki szeret minket, akit soha nem tudnánk megcsalni, és ő sem csalna meg minket soha.

Ha megcsal, az egy teljesen más ember. Nem ugyanaz, akibe beleszerettünk. Az az ember nem akarna nekünk fájdalmat okozni.

Szerintem a sértett félnek joga van ahhoz, hogy eldöntse, hogy kivel akar élni.

Ha a párom úgy tudja, hogy én hűséges vagyok, de akár egyszer is megcsaltam, akkor az az ember, aki én vagyok, és az az ember, akit ő szeret, nem ugyanaz. Én vagyok az, aki szeretem, mégis hazudok neki, hogy nekem könnyebb legyen.

2013. jan. 29. 16:25
 85/120 anonim ***** válasza:
71%

"Szeret-nem csal meg.

Megcsal-nem szeret.

Ilyen egyszerű. Akkor mi a következtetés?"

Az, hogy alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciád!

"Ez az ember úgy él a fejünkben, mint az ember, akit szeretünk, aki szeret minket, akit soha nem tudnánk megcsalni, és ő sem csalna meg minket soha."

Ezt hívják tündérmesének!

"Ha megcsal, az egy teljesen más ember. Nem ugyanaz, akibe beleszerettünk."

De pontosan ugyanaz az az ember! Amennyiben egy emberbe szeretsz bele nem pedig egy álomképbe! Ugyanis az emberek tudnak hibázni!

2013. jan. 29. 16:34
 86/120 anonim ***** válasza:
67%

Én akkor se kérnék egy olyan társból, aki azt se tudja miért, de megdug mellettem valaki mást is. Csupa szeretetből.

Lehetnénk akárhány éve házasok, akárhány gyerekkel, válnék. Mivel gyerekeink is vannak, nem csak engem, a gyerekeit is elárulta.

Tudod, van az a mondás, hogy "A legjobb dolog, amit egy apa a gyerekével tehet, ha szereti az anyját." Gondolom össze tudjuk rakni, még mindig nem csalom meg azt, akit szeretek, tehát nem szeretem a gyerekem anyját, ha megcsaltam, tehát a saját gyerekemmel toltam ki.

Ráadásul egy ismeretlen lány miatt, akinek a nevét sem tudom!!

2013. jan. 29. 16:43
 87/120 anonim ***** válasza:
55%

Miért álszent az, aki őszinte? Nekem őszintén megmondta az exférjem, hogy randizgatott mellettem. Aznap este már egyedül feküdt le aludni. Őszinte volt. Értékeltem. Nem kiabáltam. Összepakoltam és otthagytam. Sok pozitív dolgot nem tudok felhozni vele kapcsolatban, de legalább az utolsó pillanatban nem volt egy puha p*cs, nem úgy, mint Te tervezel annak lenni!

A szeretet, amit te annak gondolsz, egy vicc. Én nem győzködlek semmiről, annyiszor elmondod, hogy szereted a feleséged, hogy már lassan magad is elhiszed, de ez az év vicce! És nincs miről meggyőzni, mert egy szerető férj nem viselkedik így.

2013. jan. 29. 16:47
 88/120 anonim ***** válasza:
70%

Tehát akkor mostmár onnantól, hogy nem szereti a feleségét és sz@r férj eljutottunk odáig, hogy nem szereti a gyerekit és sz@r apa.

Gratulálok!:)) Neked nyomozónak kellet volna menned ilyen logikával!:))

Épp azért nincs akkora jelentősége a dolognak mert egy ismeretlen lány! Nem érzelmileg csalta meg! Nem viszonyt folytatott valakivel és közben közösen röhögnek a feleségén.

Megcsalás és megcsalás között is óriási különbség van!

2013. jan. 29. 16:48
 89/120 anonim ***** válasza:
67%

Nem tök mindegy, hogy érzelmileg csalta-e meg vagy csak éppen dughatnékja volt és beleverte az első szembejövőbe? Ugyanúgy undorító!!

És még az anya a sz*r, amiért elválik (ha elválik, mikor megtudja) meg ezzel törést okoz a gyerekeknek, amikor apa dugott félre, mert éppen nem bírt uralkodni magán.

2013. jan. 29. 16:54
 90/120 anonim ***** válasza:
39%
nem, nem tök mindegy, de ilyen (inkább nem írok jelzőt) ...nek hiába is mondja itt pár ember
2013. jan. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!