Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
40%

Ki mondta, hogy az anya a sz@r?:))

Vigyázz mert nagyon kezd szárnyra kapni az a félelmetes logikád:)

2013. jan. 29. 16:57
 92/120 anonim ***** válasza:
33%

"Ugyanis az emberek tudnak hibázni!"

És a hibákért bocsánatot kell kérnünk.

2013. jan. 29. 17:28
 93/120 anonim ***** válasza:
78%

"És a hibákért bocsánatot kell kérnünk."

Attól kinek lesz jobb ha bocsánatot kér?

Merthogy a feleségnek nem az biztos...

2013. jan. 29. 17:56
 94/120 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ha egyszer meginogtál, minden felkínálkozó alkalommal meg fogsz inogni.

Akárhogy is döntesz a feleséged nem érdemli meg a fájdalmat, amit okozól neki.

2013. jan. 29. 18:06
 95/120 anonim ***** válasza:
64%
De ez milyen mentség? Akkor orrba-szájba lehet csalni, amíg hallgatsz róla, és elhiteted magaddal, hogy milyen jó ember vagy, mert nem zargatod ezzel a feleséged???
2013. jan. 29. 18:19
 96/120 anonim ***** válasza:
75%

Ez ki mondtad?:)

Itt erről az egyetlen egy botlásról van szó! Egyről!

2013. jan. 29. 18:29
 97/120 anonim ***** válasza:
73%
Aki azt írja, hogy ha szeret, nem csal meg, megcsal, akkor nem szeret, az hallott már a szimpla testi vágyról? A vonzalomról? Van, amikor nem lehet neki ellenállni. Ha nem volt ilyenben része, akkor ne szóljon bele.
2013. jan. 29. 18:44
 98/120 anonim ***** válasza:
81%

Utolso, a nok ezt egyszeruen nem ertik, nem tudnak ffi fejjel gondolkodni. Ekkora baromsagot meg hogy ezzel a gyerekeit is megcsalta meg nem hallottam! :D

Az ide iro nok tobbsege alomvilagban el es igen is letezik hogy pusztan a testi vonzodas miatt van egyutt 2 ember, ettol meg lehet kituno apa.

2013. jan. 29. 18:52
 99/120 anonim ***** válasza:
27%
Legyen kitűnő apa, de ne b*ssza már el a felesége életét is, akinek egy gerinctelen senkivel kell együtt élnie.
2013. jan. 29. 19:28
 100/120 anonim ***** válasza:
79%
Na látjátok, egy szó mint száz, nem kell megnősülni, férjhez menni, és akkor mindenki arra megy amerre akar... :)
2013. jan. 29. 20:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!