Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
 71/120 anonim válasza:
82%

67-esnek!

50-es vagyok

Azóta előjött az asszony a farbával, kiégett.

Csak sajnos ez nem tudatosult benne korábban, így aztán tudat alatt elkezdett engem leépíteni. Az alkohol lett a társam. Amúgy is alkohol beteg voltam, de az elutasítása szépen terelt abba az irányba, hogy igyak. Azóta nem iszom mióta szakított velem. Eltelt sok hónap és most jött elő a tutival, kiégett a gyerekek miatta. Nincsen számomra hely már az életében. Most már tudod miért nem élt velem házaséletet. Így utólag azt mondom, nem tettem semmi rosszat. Mert várhattam volna a vég bekövetkeztét józanul és hűségesen is, de azzal maximum annyit tettem volna, hogy a szakítás időpontját hátrébb tolom. Ma is lehetnék vele boldogtalanul, szenvedve az elutasításától minden egyes együtt töltött napon. Azzal tisztában vagyok, hogy tisztességtelen dolog volt a megcsalás, és nem is érzem magamat jól emiatt, mert én még mindíg szeretem. De az, hogy meg akarja magyarázni, hogy miután született két gyerek, nekünk már semmi nem jár az életben, csak szülő szerep jut nekünk, na ezt azért nem fogom soha bevenni. Lehet ő ezt így gondolja, azaz feladja a maga életét, de ezt nem várhatja el tőlem. Ez volt az állandó felállás amiben a napjaink teltek. Azt várta volna el tőlem, hogy minden örömről lemondjak és csak a gyerekekért éljek. De ez nem párkapcsolat, hanem gyereknevelési szövetség. Azt mondta ne őt szeressem hanem a gyerekeket. Ez is egy önmegvalósító jóslat lesz hamarosan, keményen dolgozott rajta. A feleségem NEM a megcsalásáért felelős, hanem a boldogtalanságomért!

2013. jan. 29. 11:14
 72/120 anonim ***** válasza:
84%

"A feleségem NEM a megcsalásáért felelős, hanem a boldogtalanságomért!"

A teljes történetet megértem, és igen, valóban nem áll meg az ember élete a gyerekeknél. De minden ember a saját boldogságááért felelős. Ha neked nem jó, nem vagy boldog, tovább kell lépni. Az alkohol betegség, a boldogtalanság, kiégettség érzése nem máson múlik, hanem RAJTAD. Ha elismered a saját felelősséged, és elengeded azt, hogy mindenért másokat okolsz, akkor tovább tudsz lépni! Valóban igazad van, ilyen kapcsolatban nem lehet boldogan élni. De erre nem inni kell és csalni, hanem kilépni belőle. Józanul és egyenesen. Én is megtettem, ezért merem mondani.

2013. jan. 29. 11:27
 73/120 anonim válasza:
89%
"Ha elismered a saját felelősséged, és elengeded azt, hogy mindenért másokat okolsz, akkor tovább tudsz lépni!" Nem gondolom, hogy mindenért mást okolnék. Azon vagyok, hogy kilépjek a kapcsolatból. Majd ha elmúlik az érzelmem iránta, akkor jobb lesz, egyelőre az észérvek nem használnak. Hiába mondom, hogy megmentette az életemet, mert a szakítás kellett ahhoz, hogy rájöjjek, baj van az alkoholfogyasztási szokásaimmal, akkor is fáj az elutasítása, mert rá vágyom. Egyébként teljes mértékben igazad van ebben: "De erre nem inni kell és csalni, hanem kilépni belőle. Józanul és egyenesen" csak ezt nem olyan egyszerű ám megtenni. Én még reménykedtem, ha a gyerekek nőnek, akkor több figyelem jut majd nekem, bár éreztem, ez nem olyan egyszerű. Ki is derült az oka a korábbi viselkedésének. Ezért azt gondolom nem én vagyok a felelős. Minden támogatást megadtam neki, amennyit tudtam segítettem, hogy a terheit csökkentsem, de ezért sem kaptam egy jó szót sem.
2013. jan. 29. 11:35
 74/120 anonim ***** válasza:
2013. jan. 29. 13:50
 75/120 anonim ***** válasza:
67%

Akárki akármit mond, akit szeretek, annak nem okozok fájdalmat, nem alázom meg, nem szúrom hátba. Aki megcsalja a párját, az ezeket mind elköveti.

Az nem mentség, hogy ittál, az sem mentség, hogy soha többet nem látod, meg az sem, hogy nem tudod miért tetted.

Ha valóban szeretnéd, igazán, őszintén, tiszta szívvel a feleségedet, akkor a perceket számolgattad volna vissza, mikor láthatod újra, gondolkodtál volna azon mit hozz neki Londonból, elképzelted volna, mit csinálhat most, felidézted volna, milyen az illata, a bőre tapintása.. Ha meg annyira szexelhetnéked támadt, akkor felhívod és indulhat a telefonszex, egy házasságot fel tud dobni nagyon.

De neeeem, ezek helyett te megb*sztál egy lányt, akinek a teljes nevét sem tudod.

Szóval ne magyarázd, hogy szereted a feleségedet, mert nem szereted.

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Mondd el neki. Mondd meg, hogy akarat gyenge voltam szívem, annyira nem vagyok férfi, hogy egy kis iszogatás után a f*rkam vezet és nem a fejem. Hadd döntse el a feleséged, akar-e egy ilyen gerinctelen valakivel ezután együtt élni, bízni benne, rákölteni az idejét, gyereket szülni neki.

Arra meg semmi garancia nincs, hogy nem teszed meg újra, ha most megtetted.

2013. jan. 29. 14:04
 76/120 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem azért az is fontos, hogy...

- Hány évesek vagytok?

- Mióta vagytok együtt?

- Gyerekek vannak? Mekkorák?

- Vannak problémáitok a feleségeddel bármilyen téren?

Nem minden esetben ugyanazt tanácsolnám.

2013. jan. 29. 14:21
 77/120 anonim ***** válasza:
58%
Azt kell mondanom, sajnos 75-össel egyet kell értenem.
2013. jan. 29. 14:37
 78/120 A kérdező kommentje:

"Szóval ne magyarázd, hogy szereted a feleségedet, mert nem szereted."

Ne? Majd Te nekem megmagyarázod, hogy mit érzek iránta! Ugye? :))

"Hány évesek vagytok?"

Ő 36, én 38.

"Mióta vagytok együtt?"

Olyan 16 éve. 13 éve meg házasok vagyunk.

"Gyerekek vannak? Mekkorák?"

Két kislányunk van. A nagyobbik 8 éves, a kicsi meg 5.

"Vannak problémáitok a feleségeddel bármilyen téren?"

Nincsenek, jól megvagyunk. Szeretjük egymást meg a kiscsajokat.

Régebben az első lányunk születése után volt egy kis hullámvölgy. Túl sokat dolgoztam akkoriban és nagyon keveset voltam velük. Túlságosan a pénzre összepontosítottam, hogy meglegyen mindenük. Csak pont magamból adtam nekik keveset. Aztán megbeszéltük és változtattam ezen. Akkoriban 5 vállalkozásom volt szóval nem csoda, hogy non-stop dolgoztam. Aztán kettőt eladtam közülük. Így már jóval több időm lett és nem is volt semmi gond aztán.

Ennyi.

Ezen kívül soha nem volt semmilyen problémánk. Jó hát persze néha vannak kisebb viták, veszekedések. Dehát hol nem? Meg azok addig is tartanak.

Anyagilag is minden rendben van most is.

2013. jan. 29. 14:44
 79/120 anonim ***** válasza:
71%
mondom én, hogy felejtsd el ami történt sürgősen, és eszedbe ne jusson elmondani ... a sok erkölcscsősz itt meg remélhetőleg megkapja a párjától - ha véletlen félrelép - az őszinteséget
2013. jan. 29. 14:57
 80/120 anonim ***** válasza:
59%

Soha ne mond el neki!!!

Éljetek tovább nyugodtan, boldogan! Nagy kár lenne ezt a kapcsolatot megmérgezni ezzel!

Nehogy hallgass erre a sok feminista tyúkra! Mindenkinek az lesz a legjobb ha elfelejted ezt az egészet! A feleségednek is a lányaitoknak is és neked is.

Egyszer megbotlottál ettől a világ még ettől nem dől összes. Nem vagy rosszabb férje a feleségednek és rosszabb apja a gyerekeidnek! Csak ne csinálj többet ilyet!

Mondom ezt 30-as férjezett családanyaként!

2013. jan. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!