Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem. Mit tegyek most?
Amióta a gyerekünk megszületett a feleségem teljesen átnéz rajtam. Segítek itthon, amiben csak tudok, elmegyek kettesben a gyermekünkkel, hogy a páromnak legyen ideje magára is, sokszor a nagymamák vigyáznak a kislányunkra, hogy elmehessünk valahova kettesben, vagy együtt tölthessünk egy kis időt otthon, nyugalomban. Mindent megtettem, hogy a családomnak mindene meglegyen, de a feleségem egyáltalán nem közeledik felém, ha pedig én próbálkozom, akkor elutasít. Már hónapok óta nem feküdtünk le egymással, de ha megpróbálom megölelni, vagy összebújni vele, akkor is hamar leráz.
A kislányunk már két éves, tehát a szülés sem most volt. Az elmúlt két évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szeretkeztünk vagy bújtunk össze.. Pár hete egy osztálytalálkozón találkoztam a volt középiskolai barátnőmmel, akivel három évig voltunk együtt. Sokáig beszélgettünk, aztán a hétvégén megtörtént, és lefeküdtem vele. Nem tudom, mit tegyek most, össze vagyok zavarodva. Elmondjam a feleségemnek?
Az a kérdésem,mennyit beszélgetsz a feleségeddel?
Hanyagolod?Csak szexelni akarsz vele?
Nem ártott volna ELŐTTE beszélni a feleségeddel. Amit sosem értettem: ha nem jó, és nem lehet változtatni rajta, akkor miért nem lehet az egészet tisztán? Véget vetni annak, és belekezdeni egy újba.
Szerintem mondd el, de előtte gondold át, mit szeretnél, hová akarsz eljutni.
"Véget vetni annak, és belekezdeni egy újba."
Két éves gyerek mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!