A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?
Ugyan, biztosan neked is van tehetséged :)
Nekem a férjem rajzol jól, csak ő nem kamatoztat belőle.
Sajnálom, ha nem tudjátok megbeszélni.
Én őt is megértem, ha mindig melózik, lehet, fél, hogy ártana a babának, még meg akarja teremteni a szükséges anyagiakat.
Tényleg üljetek le beszélgetni.
Első voltam (és tényleg bocs, hogy elsőre hülyeséget sikerült írnom)
Ha tényleg szereted, az idő a te kezedre játszik, lehet hogy ennyi idősen még tényleg nem vágyik rá.....
Viszont ha belátható időn belül nem változik a hozzáállása, és továbbra is 'kiröhög' téged, érdemes elgondolkodni, ő lesz-e életed végig a társad.....
11 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 2 év kivételével mindig én kerestem többet (mondjuk korántsem ekkora a különbség, mint nálatok).
Ez őt sokkal jobban feszélyezi, mint engem. Amikor GYED-en voltam, és n.230 ezer helyett 66 ezret kaptam, nagyon sok vitánk volt az anyaiak (hiánya) miatt. Aztán újra munkába állatm 2 év után, és rendeződtek a dolgok.
Hát havi 700-at félreteszünk:) Van már elég nagy számlánk.Rengetegszer nyer pályázatokat,ezek sokszor baromi nagy díjazásuak.
Szerinte anya mellett van a helye egy kisbabának meg fiatalnak érzi még magát,hogy elrontsa a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!