Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem négyszer annyit...

A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25L 27F.Ő 900,000-et hoz haza havonta.Nem volt mindig így,volt amikor többet kerestem,igaz ő akkor minimálos volt....
2012. jún. 5. 15:42
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
55%
Én dolgozik??? Én is mennék oda szívesen, ha 3 éves lesz a baba... Egy szintén 25 éves nő (és anyuka)
2012. jún. 5. 15:44
 2/59 anonim ***** válasza:
10%
Az első én helyett : hol.
 3/59 anonim ***** válasza:
83%
Mi az, hogy képen röhögött? Elég szemét módon hangzik. Szerintem (és ezt fogják írni sokan) üljetek le komolyan elbeszélgetni, és ha röhög se hagyd abba. Szerintem nincs azzal gond, ha egy férfi vigyáz egy babára.
 4/59 A kérdező kommentje:
Tessék?:)
2012. jún. 5. 15:45
 5/59 A kérdező kommentje:
Jaj értem. Grafikusként helyezkedett el,éjjel nappal rajzol rendezvényre,pályázatra,reklámokba stb..tehetséges,nem mint én :(
2012. jún. 5. 15:46
 6/59 anonim ***** válasza:
93%
A feleséged a mai viszonyok mellett nagyon fiatalnak számít, később még beleunhat a pénzhajhászásba. Egyébként ha ilyen sokat kerestek, érdemes félretenni, hogy legyen majd tartalék, ha bármelyikőtök otthon marad gyerekkel. Ma már egyébként mehet az apa is gyed-re, nem muszáj az anyának. A szomszédunknál is az apa volt gyed-en a gyerekkel, mert az anyuka keresete volt jóval több.
2012. jún. 5. 15:46
 7/59 anonim ***** válasza:
98%

Ugyan, biztosan neked is van tehetséged :)

Nekem a férjem rajzol jól, csak ő nem kamatoztat belőle.

Sajnálom, ha nem tudjátok megbeszélni.

Én őt is megértem, ha mindig melózik, lehet, fél, hogy ártana a babának, még meg akarja teremteni a szükséges anyagiakat.

Tényleg üljetek le beszélgetni.

Első voltam (és tényleg bocs, hogy elsőre hülyeséget sikerült írnom)

2012. jún. 5. 15:48
 8/59 anonim ***** válasza:
63%

Ha tényleg szereted, az idő a te kezedre játszik, lehet hogy ennyi idősen még tényleg nem vágyik rá.....

Viszont ha belátható időn belül nem változik a hozzáállása, és továbbra is 'kiröhög' téged, érdemes elgondolkodni, ő lesz-e életed végig a társad.....

11 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 2 év kivételével mindig én kerestem többet (mondjuk korántsem ekkora a különbség, mint nálatok).

Ez őt sokkal jobban feszélyezi, mint engem. Amikor GYED-en voltam, és n.230 ezer helyett 66 ezret kaptam, nagyon sok vitánk volt az anyaiak (hiánya) miatt. Aztán újra munkába állatm 2 év után, és rendeződtek a dolgok.

2012. jún. 5. 15:48
 9/59 A kérdező kommentje:

Hát havi 700-at félreteszünk:) Van már elég nagy számlánk.Rengetegszer nyer pályázatokat,ezek sokszor baromi nagy díjazásuak.

Szerinte anya mellett van a helye egy kisbabának meg fiatalnak érzi még magát,hogy elrontsa a testét.

2012. jún. 5. 15:49
 10/59 A kérdező kommentje:
Én mérnök vagyok,sajnos karbantartóként tudtam csak elhelyezkedni.
2012. jún. 5. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!