Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem négyszer annyit...

A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25L 27F.Ő 900,000-et hoz haza havonta.Nem volt mindig így,volt amikor többet kerestem,igaz ő akkor minimálos volt....
2012. jún. 5. 15:42
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

Azért dolgozom napi 6 órát,mert mert csak ilyen állás volt olyan cégnél ami jó referenciát ad,ahol jó a munka,jók a munkakörülmények.Persze fel lehet vágni,hogy az én feleségem bezzeg min 900-at keres a te ambiciózus férjedhez képest,nő létére és gondolom még fiatalabbon és diploma nélkül..hűha..

Nekem vannak céljaim,nem is szoktam unatkozni sőt NEM A FIZETÉSEMÉRT SÍROK.Szerintem annyira nem rossz,ahhoz képest hogy áll a magyar munkaerőpiac.Munkaviszonyom Januárban jár majd le,már mondták hogy szívesen alkalmaznak továbbra is egy valamivel magasabb poszton,de addig is én keresek mást.De tekintettel a feleségemre mégsem megyek el külföldre.A kérdés pedig nem a fizum volt,hanem a gyerek.

2012. jún. 6. 10:55
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Köszi kérdező, normálisabban meg tudtad fogalmazni, amire célozni akartam, mint ahogy nekem sikerült.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Megértem a te álláspontodat is, viszont a nejedet is annyiból, hogy most indult be neki a karrierje - én is ennek a bűvkörében élnék a helyében. Tényleg érdemes lenne várni néhány évet, hogy lecsengjen ez a lelkesedés a mostani helyzete, munkája iránt. 25 évesen engem a világból ki lehetett volna kergetni azzal, hgoy szüljek. Pedig se ilyen properáló karrier, se más ok nem volt. Egyszerűen nem akartam szülni, gyerekkel bíbelődni, stb.

Most 29 vagyok és már máshogy gondolom, már szeretnék. Mondjuk engem nem zavarna, ha a férjem maradna itthon a gyerekkel majd, szerencsére ezzel ő is egyetért.

Viszont ha néhány évvel korábban hozza fel a témát, biztosan idegesen elhajtottam volna, hogy hagyjon ezzel békén.

Szerintem itt a kivárás a legjobb taktika. Most érthető módon az összes gondolatát a munka és a sikerek foglalják le. Hagyd ezt lecsengeni.

Esetleg hosszútávon az is segíthet, ha nem direktben, de néha szóba hozod a gyerekeket, általánosságban.

Ha valakire rá akarnak valamit erőszakolni, akkor már dafke se fog belemenni, csupán az önérzete miatt. Kognitív disszonancia - ennyi a kulcsszó. Az erőltetéssel csak ezt ébresztenéd fel benne, és saját magad ellen dolgoznál.

2012. jún. 6. 11:05
 53/59 anonim ***** válasza:
22%
50-es! Szerintem 49-es a 48-ast kérdezte, mert ő az, aki a férje fél millájával vág fel, miközben a sajátjáról lapít...
2012. jún. 7. 03:34
 54/59 A kérdező kommentje:
Én lapítok a fizetésemről?
2012. jún. 7. 10:55
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

Azert durva leszolasokat kap szegeny kerdezo. Szerintem az atlag magyar fiatal borzaszto.boldog.lenne 240ezres fizubol 6 ora munkaval... orulet!!! Nem keres szinte semmit?? Van, ahol egy egyfis csaladban van osszesen ennyi bevetel! Most.komolyan...

Es hogy valaszoljak is: hagyd meg, azbegy dolog, hogy te otthon maradnal, de a baba akkor is fenekestol forgatna fel az eleteteket. Turelem :-)

2012. jún. 12. 18:54
 56/59 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, csak mobilrol benazok. Negyfos akart lenni :-)
2012. jún. 12. 18:56
 57/59 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csak azt áruld el légyszi, hogy mivel foglalkozik az párod, hogy 25 évesen havi 900 at keres?

Mit tett le ezért az asztalra? Mit tanult?

Nagyon nagyon érdekelne, én is kiutat keresek a "minimálbéres" világból!

29/L

Köszi!

2012. jún. 26. 12:08
 58/59 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó!

Ha visszaolvasod az én hozzászólásaimat,akkor megtudod :)

2012. jún. 26. 13:58
 59/59 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Miért szeretnél ennyire gyereket?

Gondolom nagyon aranyos és egy közös pont, de nagy kötöttségekkel jár. A feleséged biztos szereti hogy jelenleg sikeres és nagyon jól éltek, ami, mint írtad neked is tetszik. A te fizetésed is nagyon jónak mondható és gondolom, ez nem is vitatéma. Megteheted, hogy több időt fordíts a kedvteléseidnek te is, nem kell agyon gürcölnöd magad fillérekért. A kicsi meg úgyis ott lesz életetek végéig, akár most, akár 5 év múlva születik.

Nem gondolnám, hogy válóok, mert jelenleg nem szeretne még gyerkőcöt.

2012. aug. 2. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!