Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem négyszer annyit...

A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25L 27F.Ő 900,000-et hoz haza havonta.Nem volt mindig így,volt amikor többet kerestem,igaz ő akkor minimálos volt....
2012. jún. 5. 15:42
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%
Munkát!
2012. jún. 5. 17:04
 32/59 A kérdező kommentje:

Jesszus,neked mi a franc bajod van?Írtam,hogy van munkám nem is rossz 240-270et kapok kézhez,de karbantartó/üzemeltetőként dolgozom.Nem rossz,bár nem tervezői.25 évesen végeztem el az egyetemet,szerinted szakmai tapasztalat nélkül mit csinálhatnék?

Nyilván trollkodsz,mert te is semmirekellő otthon rohadó kis nyomi vagy.

2012. jún. 5. 17:15
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
WOW! És hol keres ennyit?
2012. jún. 5. 17:20
 34/59 anonim ***** válasza:
38%

"Nyilván trollkodsz,mert te is semmirekellő otthon rohadó kis nyomi vagy."

Köszönjük eme elmés hozzászólást.

Melyikünk is vinnyog mert az asszonynak jól megy a szekér és 3-4× annyit keres mint a párja?

A kérdésben is benne van a válasz, hogy TE- szegény szerencsétlen pasi- jóval kevesebbet keresel, mint a párod és ezen képtelen vagy túljutni. A megoldás, hogy végigjárod a szamárlétrát és majd valamikor keresel annyit mint a nejed.

Ne húzd le a "porba" magad mellé csak mert te nem vagy olyan sikeres mint ő.

2012. jún. 5. 17:24
 35/59 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem irigy vagy. Sérti a férfiúi mivoltodat, hogy az asszony jobban keres.

Nemhogy örülnél, hogy van munkája sokaknak az sincs, nemhogy ennyit keressen.

Szerencsés hölgynek most fut a szekere, te meg belerondítanál egy gyerekkel. Mert ha szülne rögtön megcsappanna a kereslet iránta, még akkor is ha tervezői munkát végez. 25 évesen bőven ráér még szülni!

2012. jún. 5. 18:27
 36/59 anonim ***** válasza:
91%
25 évesen természetes hogy nem akar még szülni:) 30 évesen is bőven ráér, neki is egy élete van és addig szeretné kihasználni a lehetőségeit, amíg még adottak... te is fiatal vagy, nincs miért sietni!
2012. jún. 5. 18:31
 37/59 anonim ***** válasza:
16%

16-os vagyok.

Kár, hogy ennyire eldurvult a helyzet, a hangnem (mióta nem jártam erre)

Azt kérdezed, gépészmérnök vagy, mit tudsz még tanulni. Nagyon sokan ehhez szereznék még egy másod-diplomát, leginkább közgazdászok lesznek, és mint mérnök-közgazdász végzettséggel bizony más sokkal jobb esélyekkel tudsz indulni egy munkahely pályázaton.

Öt év, kb. annyi, mint amit még a párod is tud, képes hajtani, és ha valami ilyesmi célt kitűzöl magad elé, akkor kevesebb időd, energiád marad arra, hogy más dolgokon "filózz".

Gondolkozz el ezen, őszig még van időd utánajárni, hogy egyáltalán van-e ennek reális esélye, van-e, kell-e valahol felvételizni stb.

2012. jún. 5. 18:52
 38/59 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon sajnálom a dolgot. Próbálj vele beszélni, szerintem nem kell, hogy olyan nagy kihagyás legyen a munkájában. Grafikusként dolgozik, ami valószínűleg ülő munkát jelent, ami nem olyan megterhelő. Vagyis jó eséllyel akár a terhessége alatt is dolgozhatna, vagy akár otthonról, mert az ilyen jellegű munkát szerintem meg lehetne oldani távmunka-szerűen is.
2012. jún. 5. 18:54
 39/59 anonim ***** válasza:
83%
25 évesen én sem akartam gyereket. Majd belefárad a munkába és akkor babázhat. De simán dolgozhat gyerek mellett is otthon, akár bébiszitter segítségével is, nem kell feladnia a karrierjét. Várj kicsit és jegeld a témát.
2012. jún. 5. 19:00
 40/59 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem akar, nem lehet erőltetni.
2012. jún. 5. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!