A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?
A 37. tétel alatt csupán azt mertem tanácsolni a kérdezőnek, hogy próbáljon meg egy másod-diplomát szerezni.
Elárulnátod, hogy mi a fenének kellett ezt a választ így le%-olni? Mi az, ami annyira nem tetszik benne?
Valaki, valakik itt csak arra mennek, hogy gerjesszék a feszültséget a válaszolók és a kérdező között, holott ha végig olvassátok az egészet, már teljesen máshol jártok, mint ami a lényeg.
Emberek vagytok ti egyáltalán? Vagy egy acsarkodó hiéna-csapat gyűlt össze, hogy egynek-kettőnek mindegy milyen okból, de elharapjátok a torkát, mert csak akkor tudtok megnyugodva lefeküdni. Szégyelljétek magatokat! Próbáljatok már visszatérni a normális emberi hangnemhez, és közös erővel kiiktatni azt az egy-kettőt, akik itt csak a feszkót generálják.
Az a baj, hogy annyira "menő" már a lepontozás, hogy az embereknek a vérnyomása is rögtön emelkedni kezd, amikor azt látja, hogy már megint erre jártak.
És sokszor már ebből eredően is rögtön sokan elkezdenek itt "anyázni", holott előtte még semmi probléma nem volt.
:D
Közben átmentem egy másik kérdésre. A kérdező semmi konkrétumot nem írt, hogy mi a gondja az egyik családtagjával. Valamennyi hozzászólás csak arról faggatta, hogy írja már le, mi a gond.
Mindegyik le van szinte a 0-ig pontozva.
Nem tudom, nem lehetne valahogy kitiltani ezeket az elemeket a GYIK-ről, mert lassan ezek a lepontozók már az egész működés komolyságát, és lényegét teszik érdektelenné és működésképtelenné.
Nem olvastam végig a korábbi válaszokat, mindenesetre én azt javaslom, hogy várjatok még a "babaprojecttel", különösen addig, amíg jól megy szekér a feleségednek. Szerintem, 30 körül kell komolyabban elgondolkodni a dolgon, mert ha több gyereket is akar (és sokat is kell próbálkozni), akkor a biológia már beleszólhat a dologba (ha jól rémlik, 35 éves kor felett már kötelező a genetikai vizsgálat, mivel az anya életkorával exponenciális arányban nő a születesi rendellenességek veszélye).
De 25 éves korában még ne erőltesd, mert akkor jogosan érezheti úgy, hogy ketté akarod törni a karrierjét. Mellesleg, a művészeti dolgok csak ritkán kiszámíthatóak, emiatt is azt javaslom, hogy addig üsse a vasat, amíg meleg, ha majd jön egy pangásos időszak, akkor ráér babázni.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. (45-ös)
Jegeld a témát otthon, ahogy írtam, próbáld meg a figyelmedet másfelé terelni, és a szabadidődet is lekötni valami egyéb értelmes dologgal (másod-diploma). Fordulhat még a kocka, egyrészt, másrészt, ki tudja, talán még az is kederülhet, hogy számodra sem ő az igazi.
Nem érzem szükségét a másod diplomának,van 2 nyelvvizsgám.Szoktam néha fordítani,lehet inkább itt is keresek valami állást.
Nem unatkozom!Napi 6 órát melózok,aztán sport,állatok.Igaz eltartottnak érzem magam,de nem volt ez mindig így és nem is lesz talán mindig,de nem kívánom,hogy bukja el a karrierjét.
Nem unalomból,kisebbségi komplexusból,bosszúból szeretnék gyereket!!!Már régóta szerettem volna és úgy is volt,hogy 24-25 évesen szül majd,de most mégis hanyagolja.
A munka javát otthon szokta csinálni vagy a műhelyünkben.(Házunktól 15perc sétára).Ezért nem lenne gond a terhesség ,szoptatás ilyenek.A főnöke egy kedves nő,aki mondta mellesleg már neki,hogy bármikor szülhet ha úgy adódik,csak dolgozzon is mellette.Rá szükség van a cégnél,tipikus vezető egyéniség,meggyőző,megnyerő,dekoratív:) Én úgy hiszem,előtte még az egész karrier áll,sosem fog ráérni..én viszont szívesen maradnék a gyerekkel 1-2-3 évig,mellette fordítanék mondjuk.
Figyelj 49-es!
Itt a férj kérdez, nem a feleség!! Vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!