Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem négyszer annyit...

A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25L 27F.Ő 900,000-et hoz haza havonta.Nem volt mindig így,volt amikor többet kerestem,igaz ő akkor minimálos volt....
2012. jún. 5. 15:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
85%
már a terhességgel is kieshet a muinkából,mi van ha ne adj isten nem kelhet mondjuk fel 9hónapig? elbukny mindent.és akkor mi lenne? utálna téged,utálná a gyereket,frusztrált és boldogtalan lenne. ha neked a család fontosabb,váljatok el,és keress egy családcentrikus nőt/aki hozzáteszem a feleséged is lesz majd valószínüleg pár év mulva/ te tanulhatnál is nem?
2012. jún. 5. 16:25
 22/59 A kérdező kommentje:

Félre értesz,én nem vagyok féltékeny.

Én nekem már van diplomám,neki viszont nincs,másodéves volt,amikor megnyert egy rajzpályázatot és valahogy beindult nála minden.

2012. jún. 5. 16:30
 23/59 anonim ***** válasza:
84%
akkor motiváljon az ő sikere! keress más munkákat,lehetőségeket!
2012. jún. 5. 16:32
 24/59 anonim ***** válasza:
74%
Most is csak azt bizonygatod, hogy te mennyivel jobban megdolgoztál az elismerésért, neki meg csak az ölébe hullott..
2012. jún. 5. 16:34
 25/59 A kérdező kommentje:

dehogyis!:)

Tökre örülök,hogy ilyen sikeres.Nem dolgoztam meg semmit,elvégeztem a műszaki egyetemet,azért mert az jól ment,ennyi.De rendben,ha azt mondjátok,hagyjam békén..hátjó.

2012. jún. 5. 16:38
 26/59 anonim ***** válasza:
22%
Babázás helyett inkább a karriereddel tőrődj. Hogyan nézzen fel rád a feleséged, ha minden szempontból sikeresebb nálad, de még csak szikráját sem látja, hogy igyekeznél felzárkózni mellé, ehelyett inkább nyakig süllyednél a szaros pelusokba..
2012. jún. 5. 16:44
 27/59 anonim ***** válasza:
73%
Bőven ráértek még 4-6 évig legalább a gyerekprojekttel. Ő sem szeretné kockáztatni a nagyon jó állását.
2012. jún. 5. 16:53
 28/59 A kérdező kommentje:

Nem mindenben sikeresebb ;)

Az,hogy jobb a karrierje és sikeresebb a saját hobbijában nem hiszem hogy a "minden" lenne.

2012. jún. 5. 16:55
 29/59 anonim ***** válasza:
76%

Tiszta olyan érzésem van (bocs),mint a jól kereső férj mellett az unatkozó feleség babázni szeretne. Mert akkor igazolva van az ő léte is.

Gondolkodj ezek kicsit el, nem ez a helyzet? Hogy könnyebben viselnéd a pénzbeli különbséget, ha neked is lenne amire büszke légy?

Próbálj tanulni valamit, szakosodj mérnökként olvanra amivel jól el tudsz helyezkedni.

A gyerekkel pedig még nagyon ráértek

2012. jún. 5. 16:58
 30/59 A kérdező kommentje:
Gépészmérnöki diplomám van,mit ajánlasz még mellé?
2012. jún. 5. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!