A feleségem négyszer annyit keres, mint én. Ezért rosszul érzem magam, mert nem szeretne gyereket, nem akarja feladni a karrierjét. Képen röhögött, amikor felajánlottam neki, hogy én vigyáznék a gyerekre. Mit tegyek?
Félre értesz,én nem vagyok féltékeny.
Én nekem már van diplomám,neki viszont nincs,másodéves volt,amikor megnyert egy rajzpályázatot és valahogy beindult nála minden.
dehogyis!:)
Tökre örülök,hogy ilyen sikeres.Nem dolgoztam meg semmit,elvégeztem a műszaki egyetemet,azért mert az jól ment,ennyi.De rendben,ha azt mondjátok,hagyjam békén..hátjó.
Nem mindenben sikeresebb ;)
Az,hogy jobb a karrierje és sikeresebb a saját hobbijában nem hiszem hogy a "minden" lenne.
Tiszta olyan érzésem van (bocs),mint a jól kereső férj mellett az unatkozó feleség babázni szeretne. Mert akkor igazolva van az ő léte is.
Gondolkodj ezek kicsit el, nem ez a helyzet? Hogy könnyebben viselnéd a pénzbeli különbséget, ha neked is lenne amire büszke légy?
Próbálj tanulni valamit, szakosodj mérnökként olvanra amivel jól el tudsz helyezkedni.
A gyerekkel pedig még nagyon ráértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!