Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a feleségem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Amióta a gyerekünk megszületett a feleségem teljesen átnéz rajtam. Segítek itthon, amiben csak tudok, elmegyek kettesben a gyermekünkkel, hogy a páromnak legyen ideje magára is, sokszor a nagymamák vigyáznak a kislányunkra, hogy elmehessünk valahova kettesben, vagy együtt tölthessünk egy kis időt otthon, nyugalomban. Mindent megtettem, hogy a családomnak mindene meglegyen, de a feleségem egyáltalán nem közeledik felém, ha pedig én próbálkozom, akkor elutasít. Már hónapok óta nem feküdtünk le egymással, de ha megpróbálom megölelni, vagy összebújni vele, akkor is hamar leráz.

A kislányunk már két éves, tehát a szülés sem most volt. Az elmúlt két évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szeretkeztünk vagy bújtunk össze.. Pár hete egy osztálytalálkozón találkoztam a volt középiskolai barátnőmmel, akivel három évig voltunk együtt. Sokáig beszélgettünk, aztán a hétvégén megtörtént, és lefeküdtem vele. Nem tudom, mit tegyek most, össze vagyok zavarodva. Elmondjam a feleségemnek?

2012. jún. 11. 12:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
42%
könyörgöm!!!!! ha leírtok egy szót, előtte nézzétek meg, h mások hogy írják!!!!! hálistennek ebben a pár válaszban azért volt 1-2 elmer, aki alapból helyesen ír, a többinek viszont csak egy apró megjegyzés: "mondani" Esz./2. felszólítómód: monDD! (nem okoskodásnak szántam, csak iszonyatosan irritáló, mikor az anyanyelvét nem ismerő ember akar bölcs tanácsokat adni. bocs! ) Egyébként egyelőre szerintem se szólj semmit, próbálj meg beszélgetni erről a feleségeddel, ha semmi változás, akkor tényleg a legokosabb dolog a tiszta, diszkrét szerető!
2012. jún. 11. 13:41
 22/34 anonim ***** válasza:
18%

Én simán elmondanám,mondanám "Cica van egy kis gond amióta elhanyagolsz nekem eléggé rossz,és múltkor voltam az osztálytalálkozon és lefeküdtem egy csajt"

Azt ennyi max azt mondja,huzz a p*csába

2012. jún. 11. 13:47
 23/34 anonim ***** válasza:

"olyan, mintha már nem szeretne engem. Ha ezt felhozom akkor persze mindent tagad, és én vagyok az önző, mert nem tudom milyen egész nap robotolni."

Előtte írtad: "Az ételt rendeljük, takarítónő jár, hogy levegyék a terhet a feleségemről"

Akkor miféle robotolásról beszél??

"olyan, mintha már nem szeretne engem"

És nem akar róla beszélni. Sanszos hogy tényleg nem szeret de mivel jó anyagi helyzetben vagy így a boldog élet helyett a kényelmes életre törekszik. (Ezért járja meg majdnem minden férfi - de nő is - aki a párját el akarja tartani, előbb-utóbb - mikor pénz nélkül már rég nem lennének együtt - csak a pénz miatt marad a másik de ezt általában nincs gerince közölni az eltartóval).

Szép dolog hogy a kislányotok miatt akarnál még mindig vele maradni de vajon a kislány mit fog ebből tanulni? Pont azt hogy ki kell fogni egy tehetős férfit aki majd eltartja az ember lányát, szülni neki hogy egy életre meg lehessen fogni és kész is a kényelmes élet.

Én mondom a lányodnak egy olyan apaképre lesz szüksége aki megad a családnak mindent de nem hagyja hogy kihasználják! Mert akkor ő is ilyen férfit fog keresni majd felnőttkorában.

2012. jún. 11. 13:50
 24/34 anonim ***** válasza:

Általában elítélem azt, ha egy férj a feleség/gyerek mellől jár félre, de ha igaz amit leírtál, akkor ez az eset az, amikor teljesen érthetően találom.

Ha amúgy is eljártok kettesben időnként, akkor esetleg vidd el vacsorázni, és ha oldott köztetek a hangulat (esetleg egy-két pohár bor ebben segíthet), akkor vedd elő a témát. Ne támadóan, hanem érdeklődve, mert az ilyesminek mindig oka van, ez nem véletlenül és nem magától alakul így. (Megjegyzem, az anyukák egy részének semmilyen segítsége nincs, nemhogy takarítónője, rendelt étele és igény esetén felvigyázó nagymamája.)

Az ok lehet egy kezeletlen depresszió, érzelmi zűrzavar, lehet, hogy neki (is) van valakije, lehet, hogy rádunt, stb. Mindenesetre ha sort tudsz keríteni erre a beszélgetésre, akkor egyvalamire nagyon komolyan hívd fel a figyelmét: ha ő nem tesz bele a házasságotokba semmit, és nem hajlandó elárulni azt sem, hogy mi a gondja, akkor ez a házasság tönkre fog menni, menthetetlenül.

Hogy elmondd-e, hogy volt egy kalandod, azt csak te tudhatod, hogy a lelkiismereted mennyire bírja el a titkolózást, és hogy a feleséged hogy fogadná. Van, aki ettől összeomlana, és van, akit ez ébreszt rá arra, hogy tennie kell valamit, ha nem akarja a másikat elveszíteni. Kétélű kard, sajna.

2012. jún. 11. 14:25
 25/34 anonim ***** válasza:

Íme egy terv:

Egy jó hétig ne ölelgesd, ne közeledj.

Mikor eltelt, komolyan, hidegen közöld vele: "beszélnünk kell"

Figyelj ide /teljes keresztnév/

Én elvettelek feleségül, mert szeretlek. Közös gyermekünk született. És azóta nem érzem a szeretetedet. Nem igényeled a társaságom, sem mint társ, sem mint barát, sem mint férfi. Ez elszomorít, mert nem tudom az okát.

Valami megváltozott? Nem szeretnél már együtt lenni velem?

//mindezt jéghidegen add elő, és várd, hogy mit reagál. Ha elkezdi, hogy mennyire fáradt, akkor nyugodtan rombold le az érveit a takarítónővel, és a rendelt kajával. Hogy ha nem lenne sem változna semmi az életedben: egy bébiszittert kéne csak fizetned. Ajánlom, hogy pusztítsd el az érveiddel, ne finomkodj. Ne engedd megfutamodni. Ha előjön, hogy ehhez a beszélgetéshez nincs kedve, akkor csak nyugodtan jelentsd ki, hogy ettől még ez a beszélgetés itt és most megtörténik. Ha már nem tud a hagyományos válaszaihoz visszanyúlni, kénytelen lesz kibökni, hogy mi a baja. Bármi lehet: már nem szeret. Nem érzi nőnek magát. mikor szült tönkrement a pin@ja.. Ha olyan dolgot mond, amivel tudtok, és szeretnél mit kezdeni, akkor szeretettel próbáld meg megnyugtatni.

És a kérdésedre válaszolva: ez a nő nem a társad, csak egy ember, aki a gyerekedet hordta ki. Ha majd újra a társad lesz, akkor megérdemli a hűségedet. Most az ételt érdemli meg amit fizetsz.

2012. jún. 11. 14:27
 26/34 anonim ***** válasza:

Azért higgyétek el egy gyerek tényleg fárasztó lehet. Persze a jó, ha van segítség. Ha nagyon ki van fáradva, azt nem lehet 1 nap alatt kialudni. Ha van nagymamai segítség, lehet érdemes lenne kipróbálni, hogy egy hétre kettesben maradjatok. Egy-két nyugis nap után kipiheni magát.

Abban is lehet igazság, hogy nem érzi nőnek magát a szülés után. PL. lógnak a cicik, vagy terhességi csíkok vannak a hasán, maradt rajta felesleg, de ha levetkőzik előtted akkor valószínűleg nem ez a gond.

Egyébként meg megpróbálhatod Tőle azt is megkérdezni, hogy szerinte miben kellene még segítség, ahhoz hogy ne "robotoljon" és több energiája maradjon Rád is. Ha nem tud rá mit mondani, akkor esetleg elképzelhető, hogy kifogásokat keres és később se lesz jobb.

2012. jún. 11. 16:41
 27/34 anonim ***** válasza:
35%
Ne mondd el! Amiről nem tud az nem fáj. Ha problémáitok vannak azt csak úgy lehet gyógyítani ha megbeszélitek mi is a probléma. Őszintén mond el neki hogy bánt a dolog hogy nem foglakozik veled. A válasza majd segít a döntéshozatalban: vele vagy nélküle
2012. jún. 11. 16:42
 28/34 anonim ***** válasza:
luzer vagy-!!!!!!!!!!
2012. szept. 26. 16:54
 29/34 anonim ***** válasza:
35%
21/28 MENJ MÁR A FRANCBA A HELYESÍRÁSODAL EGYÜTT!TISZTELT KÉRDEZŐ!HA MINDEN ÚGY IGAZ AHOGY ÍRTAD,AKKOR AZ ÖNMARCANGOLÁS HELYET MEG VIZSGÁLNÁM AZT A KÉRDÉST MIÉRT ELUTASÍTÓ VELED A PÁROD!ÉN FELTÉTELEZEM HOGY VAN VALAKIJE Ö HAMARABB CSALT MEG TÉGED MINT TE ÖT!KÜLÖNBEN NEM VOLNA ELUTASÍTÓ VELED MÁR HÓNAPOK ÓTA!
2013. jan. 5. 10:20
 30/34 A kérdező kommentje:
Elmentünk egy étterembe, ahol nem tudott megfutamodni és patáliát rendezni, kénytelen volt végigülni a beszélgetést és válaszolgatni is. Azt tettem, amit az egyik válaszoló mondott, minden érvére volt valami ellenérvem.. Aztán kibukott a dolog. Bent voltam a szülésnél, és utána pár hétig nem volt szex (mindketten rettentő kimerültek voltunk, a baba nagyon sírós volt, én folyton dolgoztam, akkor még a feleségem se fogadta el a takarítónőt és nőgyógyászati problémái is voltak szülés után, utána pedig én lettem komolyabban beteg..) és megbeszélte ezt a barátnőivel, akik a fejébe verték, hogy ez biztos azért van, mert én megundorodtam tőle, és már nem nőként tekintek rá.. Aztán ahogy teltek a hetek és hónapok ő egyre jobban belelovalta magát ebbe, és csak rosszabb lett, mert a szülés után -ő azt hiszi- hogy kevésbé vonzó és szép, mert "van rajta fölösleg és a mellei sem úgy állnak már..", és haragudott rám, így amikor már próbálkoztam nála akkor is visszautasított. Pedig nekem még mindig ő a leggyönyörűbb nő a világon. Ezt sikerült megbeszélnünk, nem egy vacsora alatt hanem heteken át, aztán lassan, de biztosan minden visszatért a régi kerékvágásba. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
2013. jan. 5. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!