Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a feleségem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Amióta a gyerekünk megszületett a feleségem teljesen átnéz rajtam. Segítek itthon, amiben csak tudok, elmegyek kettesben a gyermekünkkel, hogy a páromnak legyen ideje magára is, sokszor a nagymamák vigyáznak a kislányunkra, hogy elmehessünk valahova kettesben, vagy együtt tölthessünk egy kis időt otthon, nyugalomban. Mindent megtettem, hogy a családomnak mindene meglegyen, de a feleségem egyáltalán nem közeledik felém, ha pedig én próbálkozom, akkor elutasít. Már hónapok óta nem feküdtünk le egymással, de ha megpróbálom megölelni, vagy összebújni vele, akkor is hamar leráz.

A kislányunk már két éves, tehát a szülés sem most volt. Az elmúlt két évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szeretkeztünk vagy bújtunk össze.. Pár hete egy osztálytalálkozón találkoztam a volt középiskolai barátnőmmel, akivel három évig voltunk együtt. Sokáig beszélgettünk, aztán a hétvégén megtörtént, és lefeküdtem vele. Nem tudom, mit tegyek most, össze vagyok zavarodva. Elmondjam a feleségemnek?

2012. jún. 11. 12:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy minden visszatért a régi kerélváfgásba? Most jó akkor?
2013. jan. 5. 22:18
 32/34 anonim ***** válasza:
Éjszaka dolgozol,hogy délután velük lehess. Aztán írod, hogy elmész hétkor és hazaérsz háromra, aztáén miután a kislány lefeküdt aludni te próbálkozol. de ez a kamu sztori próbálkozásod nem volt sikeres.
2013. márc. 16. 10:09
 33/34 anonim ***** válasza:
35%

Nem egészen értem ezt a témát. nem ezt itt hanem az egészet. Ha a feleséged nem tart igényt a testedre akkor miért baj neki ha másé lesz? Olyané aki igényt tart rá?

Gondolom nem azért vetted el mert nem akarsz vele szexet hanem mert akarsz. Átvert. Megfogott a gyerekkel s most baleknak néz. Nem elég baj ez igy is neked és akkor szex se legyen az életedben?

Azt javaslom kezd el pénzt gyüjteni egy számlán hogy ka kiderül hogy mégis merészelsz szexet vinnia az életedbe legyen hova menned nyugodtan aludni.

Szexhez mindenkinek joga van. Feleség pedig csak saját magát vonhatja meg tőled de a szexet nem. Nincs joga kitörölni a szexet az életedből.

2013. márc. 17. 23:12
 34/34 pityu1985 válasza:
35%
Énis ebben a cipőben járok csak még nem jutottam el a megcsalásig.De előbb vagy utóbb meg kell tennem mert mert nekem is fontos,hogy odafigyeljenek rám.Sokszor próbáltam vele beszélni,hogy változtasson magán,de nem nagyon érti meg,hogy ez nekem rossz mert ha megértené akkor nem így állna hozzám
2014. máj. 4. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!