Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a feleségem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségem. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Amióta a gyerekünk megszületett a feleségem teljesen átnéz rajtam. Segítek itthon, amiben csak tudok, elmegyek kettesben a gyermekünkkel, hogy a páromnak legyen ideje magára is, sokszor a nagymamák vigyáznak a kislányunkra, hogy elmehessünk valahova kettesben, vagy együtt tölthessünk egy kis időt otthon, nyugalomban. Mindent megtettem, hogy a családomnak mindene meglegyen, de a feleségem egyáltalán nem közeledik felém, ha pedig én próbálkozom, akkor elutasít. Már hónapok óta nem feküdtünk le egymással, de ha megpróbálom megölelni, vagy összebújni vele, akkor is hamar leráz.

A kislányunk már két éves, tehát a szülés sem most volt. Az elmúlt két évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szeretkeztünk vagy bújtunk össze.. Pár hete egy osztálytalálkozón találkoztam a volt középiskolai barátnőmmel, akivel három évig voltunk együtt. Sokáig beszélgettünk, aztán a hétvégén megtörtént, és lefeküdtem vele. Nem tudom, mit tegyek most, össze vagyok zavarodva. Elmondjam a feleségemnek?

2012. jún. 11. 12:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ne válaszoljatok, már harmadszor teszi fel ezt a kérdést, de a nemeket cserélgeti!!!!
2012. jún. 11. 13:16
 12/34 anonim ***** válasza:
47%

Kíváncsi leszek a válaszokra, bár úgyis tudom, ebben az esetben is a férfi a mocsok szemét, meg abban is, mikor a feleség "kénytelen" félrelépni, hisz hanyagolva volt.

De már látom is: beszélgettél a feleségeddel meg hasonló kérdések jönnek, semmiképp sem hagyják, hogy a nő legyen a hibás az elhidegülésért...

Természetesen bárki csal meg bárkit, a férfi a rossz és a szemétláda. (nem szerintem, a válaszadók szerint)

2012. jún. 11. 13:16
 13/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mond el. Ő is hibás nem csak te. Hátha észhez térne!
2012. jún. 11. 13:17
 14/34 anonim ***** válasza:
Ne mondd el! Ha meg akarod tartani a felséged, akkor semmi esetre sem. Inkább próbáld meg helyre hozni a kapcsolatotokat, próbálj meg leülni vele beszélgetni, mondd el neki, hogy neked ez így nem jó, hiányzik neked stb. Már ha így van. Szükséged van rá, hogy megtudd, szeret-e még, tudnod kell ,hogy javulhat-e a helyzet, vagy így marad, vagy egyre rosszabb lesz. A megcsalásról ne beszélj, mert ez már csak egy okozat. Ha bevallod, nem hogy segítenél a kapcsolaton, hanem még ő lenne felháborodva, holott lehet észre sem veszi, hogy bele kényelmesedett a kapcsolatotokba és "elfelejti" hogy néha igény lenne a szexre. Lehet, azt hiszi, hogy ez így most neked is jó. Adtál hangot ennek? Van egy sógornőm, aki max.havonta egyszer szexel a férjével és totál meg van róla győződve, hogy ez a férjnek is elég. Én és a férjem kívülállóként is látjuk, hogy az a férfi nem olyan, mint akinek elég ez a mennyiség, pedig nem beszélünk vele egy nyelvet. Sőt! egyszer rám úszott a pasi, de ezt nem mondtam el senkinek, mert nem akartam botrányt, de egy egészséges ember tudja, hogy egy férfinak ez kevés. Viszont vannak bizonyos típusú nők, akiknek bőven elég. Most pl. a sógornőm nagyon messze kapott új állást, ami miatt nem volna otthon hétköznap. Kérdeztem tőle, hogy a férje mit szól hozzá, és azt mondta., hogy a férje támogatja. Na persze :-D Őszintén megmondtam neki, hogy azért támogatja, mert addig legalább el tud járni nőzni, Erre Ő azt mondta, hogy az nem lehet, mert Ő nem "olyan", és nincs is rá ideje, meg fáradt. Szerintem meg egy pasi nem tud olyan fáradt lenni, hogy elég legyen neki ennyi szex. Viszont egy nő tud ennyire naiv lenni, hogy ezt elhiszi.
2012. jún. 11. 13:21
 15/34 anonim ***** válasza:

"a feleségem egyáltalán nem közeledik felém, ha pedig én próbálkozom, akkor elutasít. Már hónapok óta nem feküdtünk le egymással, de ha megpróbálom megölelni, vagy összebújni vele, akkor is hamar leráz.

A kislányunk már két éves, tehát a szülés sem most volt. Az elmúlt két évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szeretkeztünk vagy bújtunk össze.. "

Nagy a gyanú hogy neki is van már valakije, a leírtak alapján elég régóta. Persze ez csak gyanú.

2012. jún. 11. 13:21
 16/34 anonim ***** válasza:

:D

Szerintem is van közöttünk valaki, aki született "kérdés-gyártó", minden héten előjön 1-2 olyan sztorival, amivel jól felrázza a válaszadókat, megkeveri a lapokat, de hogy a végén hogyan rendeződtek a dolgok, arról már nincs szó.

Pl. a múlt héten: Ma megmondom neki, hogy elköltözök, csak félek, mi szurkoltunk neki, adtuk a tanácsokat, stb. stb. Csak figyelni kell. Mintha fizetnének az illetőnek a feltett kérdésekért. Mi pedig ugrunk.

2012. jún. 11. 13:25
 17/34 anonim ***** válasza:
2012. jún. 11. 13:25
 18/34 anonim ***** válasza:

13:21-es vagyok. Még valami.

A sok "ne mondd el!" után én azt mondom mondd el neki és készülj fel az eshetőségre hogy a házasságotoknak vége. Persze előbb próbáljatok beszélni a dolgokról, hogy mi miért volt, ha kell akkor akár párterápiára járni ha látjátok még értelmét.

Megcsaltad őt, lehet hogy ő is téged (ez még mindig csak egy gyanú), én egy napot se tudnék ilyen hazugságban élni tovább. Még mindig jobb egyedül de őszintén mint hazug kapcsolatban. És mielőtt jönnétek azzal hogy mi lesz a gyerekkel: neki is jobb lesz. Vajon mi haszna lenne a gyereknek abból ha egymást folyton mardosó szülők nevelik? Csak azt érik el majd hogy tizenévesen már menekülne otthonról a lány.

2012. jún. 11. 13:28
 19/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Természetesen próbáltam a feleségemmel beszélgetni erről, én lennék a legboldogabb, ha működne a dolog kettőnk között. Nem szeretném őt otthagyni, főleg egy kétéves gyerekkel nem, miből tartaná el magát? A kislányunknak az a legjobb, ha otthon van az édesanyjával, együtt játszanak, tanulgatnak, játszótérre járnak.. Sokkal rosszabb lenne neki, ha az anyukájának dolgoznia kellene. Így nem szeretném őket elhagyni. De hiába mondom neki, hogy hiányzik, hogy összebújjunk, beszélgessünk, és persze szeretkezzünk, nem történik semmi, mintha a falnak beszélnék. Az ételt rendeljük, takarítónő jár, hogy levegyék a terhet a feleségemről, de mikor hazajövök mégis csak azt mondja, hogy fáradt, nincs kedve, vagy csak szó nélkül ellök magától. Nem tudom már, mit tegyek, én is fáradt vagyok, éjszaka dolgozom, hogy délután itthon lehessek velük, alig alszom, mégis próbálom rendbe tenni a kapcsolatot. Szeretném, ha egy boldog család lehetnénk. Egyébként nem veszekszünk, nem kiabálunk, nincs köztünk feszültség, csak olyan, mintha már nem szeretne engem. Ha ezt felhozom akkor persze mindent tagad, és én vagyok az önző, mert nem tudom milyen egész nap robotolni. De ennél többet nem tudok itthon lenni, dolgoznom is kell, és gyerekcsőszt csak ne fogadjunk már, ha a háztartást és a főzést már nem kell megcsinálnia, és a nagymamák is gyakran jönnek unokázni. Elmegyek dolgozni hétkor, hazaérek háromra, lefekvésig a kislányunkkal vagyunk, majd miután lefeküdt én még próbálkoznék a feleségemmel beszélgetni, csinálni valamit, de ő elzárkózik előle. Szóval elpakolunk, megvacsorázunk, a feleségem lefekszik, én meg dolgozom még hajnal kettőig. Nem tudok már mit másképp csinálni, de egy férfinek vannak igényei, és be kell lássam, jó volt a volt barátnőmmel.

2012. jún. 11. 13:33
 20/34 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik szerint ez nem valódi kérdés: nem muszáj válaszolni, ha nem tetszik ez a kérdés keressetek olyat, ami szerintetek igazi. Én örülnék a legjobban, ha minden rendben lenne köztem és a feleségem között, és lenne annyi szabadidőm, hogy kamu kérdéseket találgassak ki.
2012. jún. 11. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!