Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.
Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.
Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.
Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.
Mit csináljak? Mondjam el neki?
Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...
Szerintem minden titok egyszer kiderül, lehet, hogy nem most, de előbb-utóbb biztos.
A saját bűntudatodat próbálnád azzal enyhíteni, hogy elmondod neki, ezzel hatalmas fájdalmat okoznál neki, és azt a bizalmat amit érzett biztos elveszítenéd. Vállald a hibád, állj vele szembe és mond meg neki, legalább érezze, hogy őszinte vagy. Először biztos nagyon ki lesz akadva, de biztosítsd a szerelmedről, mutass őszinte megbánást, és hagy döntse el, szeretne-e továbbra is veled élni.
Egyébként visszakérdeznék, te mit szólnál fordított esetben?
(Már valaki említette, hogy töröld ki ezt a kérdést, mert lehet, hogy pont ez fog lebuktatni..., de nem tudok róla, hogy lehetne törölni, lehet, hogy rosszul tudom?)
Szerintem inkább mondd el neki.
Inkább legyél a szemében őszinte, mint egy hazudozó, aki félre kefél.
Csak azt nem értem, hogy ha a férj megcsalja a feleségét, semmi olyat nem mondanak, de ha fordítva történt volna meg, hogy a feleség csal, akkor egy k. rva, ribi lenne...
Le lehet pontozni, de ez az igazság...
Ne mond el a feleségednek, jobb a békesség. Ha meg nem tudsz a lelkifurdalással együtt élni, akkor mond el, ennyi!
Én is megcsaltam a feleségemet, mondjuk az más kérdés, hogy nem egy harmonikus kapcsolatban élünk/éltünk. Azóta végi is lett, nem a megcsalás miatt, de azzal szoros összefüggésben. Irtó sokat gondolkodtam a témán, hogy a félrelépésem megcsalásnak minősül-e, ha a feleségem nem volt hajlandó velem együtt lenni. Arra láttok indokot, hogy a baba születése után 7 hónappal sem talál a feleség arra lehetőséget, hogy együtt legyen a férjével, akit állítólag szeret?
Na, ebbe az esetben megcsaltam-e én őt, ha ő nem volt hajlandó velem együtt lenni?! Egy idő után nem harcoltam a lelkifurdalással. Nem éreztem magamat jól ettől, de ha egy nő engem semmibe vesz, akkor nekem miért kellene miatta olyan levekhez ragaszkodni, amik innét kezdve egyoldalúak? Amúgy a teljes figyelemmegvonással az alkoholba hajszolt, amire aztán a végén ráfoghatta, hogy ez az oka ami miatt nem akar velem lenni többé.
Azóta persze kiderült, hogy nem is ez volt ami miatt vége kellett legyen, hanem szépen lassan kiszeretett belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!