Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 maryann d ***** válasza:
79%
ezúton értesítjük,hogy az ukrán hölgy szifiliszes volt! XD
2013. jan. 29. 08:07
 12/120 anonim ***** válasza:
79%
Persze ti meg férfiak úgy gondoljátok ha szeretitek a feleségeteket akkor akármennyit félre lehet kufircolni? Hisz ez nem bűn mivel szeretitek a feleségeteket???? Én ezt nem értem.....
2013. jan. 29. 08:07
 13/120 anonim ***** válasza:
64%
Nem azt mondtam hogy nem bűn és hogy ez így rendjén van, de ha már megtörtént a dolog akkor jobb nem hazaállítani azzal hogy "megdugtam egy lányt". Ezzel ugyanis a szitun nem segít csak ront a helyzeten!
2013. jan. 29. 08:12
 14/120 anonim ***** válasza:
91%
Én nő vagyok.De konkrétan nem tudom mit szeretnék ha megcsalna a párom.Azt hogy vallja be,vagy hogy ne mondja el.Ha bevallaná tuti csalódnák benne el nem hiszem hogy hagynám mert imádom és van gyerekünk ,életünk.De bízni nem tudnák benne.Ha hallgatna és évek múlva derülne ki tutira kidobnám...Nem tudom mi lenne a legjobb.te ismered a feleséged te tudod milyen a természete.Túl tudna -e lépni ezen?Én szerintem nem előttem lenne mindig ha késnél hogy mi van ha megint!!!!Szóval ez a te döntésed.De ha kitart ez után melletted.Ne te legyél az áldozat.Ne fog a piára stb... Ne mentegetőz mer szerintem erre nincs mentség.Emberek vagyunk nem állatok.Gondolkozz mielőtt cselekszel.Neked milyen érzés lenne ha megcsalna a párod,szerelmed??
2013. jan. 29. 08:13
 15/120 anonim ***** válasza:
93%
Najó, persze tegyük fel, hogy nem mondod el mert nem akarsz neki fájdalmat okozni. Minden megy szépen a maga útján. Tegyük fel még lelkiismeret furdalásod sincs mert tényleg nem jelentett semmit. (ahogy a férfiak mondanák) Na DE! Ha adódna még egy ilyen lehetőség akkor megtennéd megint? Na mert az a nagyon nem mindegy...
2013. jan. 29. 08:20
 16/120 poet1 ***** válasza:
34%
Én mint férfi írom,h MONDD el. Képzeld magad az ő helyébe. Hazugságban akarsz élni? Most még talán lehet rendezni, de ha rájön,mert te nem mondod el, azt fogja hinni,hogy nem is akartál igazat mondani, mert nem akarsz az élete része lenni. Állj elé,kérj bocsánatot. Elhallgatni könnyű,bevallani már bátornak kell lenni. Tönkrement már sok házasság a hazugság miatt. Te adtál vmit magadból, ami a feleségedé. Hidd el, le kell ezt tudni. Meg fogsz könnyebbülni.
2013. jan. 29. 08:31
 17/120 anonim ***** válasza:
75%
Húzzatok le nyugodtan, de én úgy gondolom, aki egyszer megtette az megteszi máskor is. Mert rájön, hogy megteheti. És aki MEG TUDJA tenni, ott már valami bibi van otthon, nekem ne mondja mennyire szereti a feleségét, mert a tettével ásta alá ezt az állítását. Én már bocsájtottam meg hűtlenséget. Egy évig bírtam aztán elhidegülés (jól mondja egyik előző, bizalom elszállt) és annyi. Környezetemben is van épp hasonló sztori. Feleség depis lett és egy éve gyógyszereken él. Miért kell ez nektek? Ha mi meg tudjuk állni ti miért nem? Ja, hogy ti másképp működtök? Hogy? Nem érzelemmel?! Szerintem ne mondd el, ha meg akarod tartani a feleséged. De már ne is haragudj, ugyanezt kívánom neked csak feleséged oldaláról..
2013. jan. 29. 08:34
 18/120 anonim ***** válasza:
69%

Ha tudod, hogy soha többé nem fog ez előfordulni, akkor ne mond el neki! Ne bántsd meg őt ezzel "feleslegesen". Nagy fájdalmat okoznál és a bizalma is megcsappanna, semmi nem lenne olyan mint régen... Ott maradna benne örök tüskeként.

Én legalábbis nem akarnám ezt tudni. Jobb a boldog tudatlanság.

Ha tudnám hogy nem csalnak meg többet, akkor nem akarnám tudni... de ha kicsapongó lenne a férj, aki többször is megteszi, akkor természetesen tudni akarnám ... és azonnal elválnék.

23/N

2013. jan. 29. 08:35
 19/120 anonim ***** válasza:
85%

17-es vagyok.

Jól mondod, 16-os, ő megkönnyebbülne.

A feleségére ruházná a bűn súlyát.

Nem fair!

Azzal, hogy félre lépett, vállalta a következményeket.

Viselje a terhét!

Ne bántsa meg és ne tiporja sárba azt aki szereti.

Szerintem ne mondja el!

2013. jan. 29. 08:39
 20/120 A kérdező kommentje:

1. Azt gyorsan szögezzük le, hogy szeretem a feleségem! Sőt! Nála jobban senkit és semmit nem szeretek! Tehát ez a jövőben ha lehet ez ne legyen a kérdés tárgya. Bár felőlem egyesek rágódhatnak rajta. Meg jöhetnek a hülyeségeikkel, hogy "nem tekintek" rá nőként. Úgysincs egyiküknek se fogalma róla, hogy mit is érzek én iránta.

2. Nem gondolom, hogy amit csináltam nem lenne bűn! Pontosan tisztában vagyok vele, hogy hibát követtem el.

3. Nem szándékozom többször megcsalni a feleségem! Eddig is megtehettem volna már jopár alkalommal. A lehetőség már párszor adott volna. Egy szavamba került volna, de nem akartam. Most nem tudom mi történt. Tényleg nem tudok okokat mondani miért csaltam...

4. Azért vagyok biztos benne, hogy nem hagyna el ezért mert tudom mit érez irántam és tudom mit jelent neki a kapcsolatunk és azzal is tisztában van, hogy én mennyire szeretem őt. Nem rúgná fel egy ilyen botlásért az egészet. "Csak" nagyon fájna neki.

5. Soha nem derülne ki ez az esett! Ha én nem mondom el örökre titok marad. Egyedül voltam Londonban, tehát "tanú" nincs. Azzal a növel meg valószínűleg az életben többet nem fogok találkozni. Még a telefonszámát és a vezetéknevét se tudom, ahogy ő sem az enyémet.

2013. jan. 29. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!