Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem meri rám bízni a...

Miért nem meri rám bízni a gyereket a feleségem?

Figyelt kérdés
El kéne menni neki pár hétre de azt mondta, hogy ne haragudjak de nem mer egyedül hagyni a gyerekkel mert túl laza, komolytalan vagyok. Eddig még sose volt semmi baj amikor én vigyázzam rá. Nem értem hogy akkor én minek vagyok? A fiunk 3 éves.
2013. jan. 15. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
ezt neked kell tudni. ha semmi baj nem volt akkor nem értem.. az én fönököm férje is angyon laza, simán kimegy az udvarra a gyerek és észre se veszi, késsel rohangál meg fel akart mászni vmire. igazábol sose lett semmi baj belöle,meg iszonyu jo apa öröm nézni ahogy a gyerekekkel bánik csak nem aggodja tul a dolgokat persze elég veszélyes igy szabadon hagyni öket... ha te semmi ilyesmit nem csinálsz akkor nem értem...
2013. jan. 15. 18:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Én csak hagyom hogy kiélje magát, csináljpn amit akar. Addig ameddig baja nem lehet belőle.
2013. jan. 15. 18:31
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Elmondta, hogy miért nem meri rád bízni.
2013. jan. 15. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Komolytalan vagy vagy sem, az hogy ENNYIRE össze van nőve a gyerekkel egyáltalán nem egészséges.
2013. jan. 15. 18:36
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Ezzel el is magyaráztad hogy miért nem meri rád bízni a gyereket a feleséged. Tényleg elég laza vagy.
2013. jan. 15. 18:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát de most ezért? Ez hülyeség. Akkor én miért vagyok?
2013. jan. 15. 18:41
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

Foglalkozni szoktál a kisfiaddal, vagy csak hagyod, hogy csináljon, amit akar? Amíg baj nem lehet belőle.

Mi az, hogy te miért vagy? :) Ebben méred az apaságot? Hogy vigyázhatsz e a gyerekre, vagy sem?

Vigyáztál már a kisfiatokra egyedül, napokig?

2013. jan. 15. 18:46
 8/16 A kérdező kommentje:

Figyelek rá de úgyis addig fog próbálkozni amíg meg nem csinál(hat)ja, így legalább megcsinálja és kész.

Egyszer vigyáztam rá egy teljes napig.

2013. jan. 15. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Azért nem meri-akarja- rád bízni, mert össze van nőve a gyerekkel. Egyes nők azt hiszik, csak ők képesek ellátni a gyereket- a pasi meg csak addig volt érdekes, míg meg nem csinálta neki.
2013. jan. 15. 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Mi az, hogy rád bízni?? A te gyereked, is? Én sosem "bíztam rá" a gyerekemet az apjára, mert pont annyi joga van vele lenni, mint nekem. A nagyszülőkre, bébiszitterre rábízom, de a saját apjára..
2013. jan. 15. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!