Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem meri rám bízni a...

Miért nem meri rám bízni a gyereket a feleségem?

Figyelt kérdés
El kéne menni neki pár hétre de azt mondta, hogy ne haragudjak de nem mer egyedül hagyni a gyerekkel mert túl laza, komolytalan vagyok. Eddig még sose volt semmi baj amikor én vigyázzam rá. Nem értem hogy akkor én minek vagyok? A fiunk 3 éves.
2013. jan. 15. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kérdeztem, hogy figyelsz e rá :) Hanem, hogy foglalkozol e vele? Játék, hancúrozás, etetés, fürdetés, stb. Mindez rendszeresen.
2013. jan. 15. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
97%

Hát elég hülye felfogásod van. Hagyod, hogy kiélje magát, amíg baja nem lesz?

Szóval ha elkezdi a falat mázolni kajával, akkor ülsz és vigyorogsz? Vagy elkezdi tépkedni mondjuk a szobanövényeket, akkor megdicséred? Van az a tiltó szó, hogy "nem", tudod ez is hozzá tartozik a neveléshez, hogy ne egy elkanászodott, hisztis kölyök legyen nagy korára.

2013. jan. 15. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Nevelőapa vagy, vagy vér szerinti? :) Ha vér szerint is a te gyereked, nincs olyan, hogy csak ő mondja meg mikor mi lesz a gyerekkel.
2013. jan. 15. 19:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Foglalkozom is vele. Saját gyerek.

A falat nem engedem de nem is érdekli. Amúgy szoktam nemet mondani.

2013. jan. 15. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Na hát úgy látom, okosabb nem lettél tőlünk :)

Akkor most már ideje lenne a feleségeddel beszélned.

2013. jan. 15. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen dolgokat engedsz neki, amit pl a feleséged nem engedne? Ha mondasz pár példát, könnyebb véleményt mondani.
2013. jan. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!