Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.
Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.
Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.
Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.
Mit csináljak? Mondjam el neki?
Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...
"Ha azt mondod, hogy ezért nem hagyna el, te pedig nagyon szereted őt és szeretnéd továbbra is folytatni vele a házaséletet,valamint soha nem derülne ki máshogy, akkor ne mondd el neki! Legyen a te büntetésed az, hogy lelkiismeretfurdalásod van és a feladatot, hogy ezt az érzést megpróbáld leküzdeni.
Ne okozz feleslegesen fájdalmat a feleségednek, és ne hárítsd át rá ezeket a gondokat."
Ezt én írtam nőként... Szerintem teljesen feleslegesen hárítaná rá ezt a nehéz terhet. Persze ehhez kell a férj elhatározása, mert ha ezentúl is folyton megcsalná a feleségét, akkor biztos nem tanácsolnék ilyet.
Én nem akarnám tudni.. Ha a párom eldönti magában, hogy egy botlás volt, de szeret, velem akarja leélni az élete hátralévő részét, nevelni boldogan a gyerekeinket, akkor köszönöm nem akarok róla tudni. Élek boldog tudatlanságban(főleg ha valószínű nagy lelki vívódások között megbocsátanék neki..de ha megbocsátok, akkor minek vívódjak meg szenvedjek eleinte).
Hozzátenném, hogy valószínű nem bocsátanék meg egy megcsalást, de továbbra se akarnék róla tudni, ha a párom eldönti magában, hogy engem választ, engem szeret, az pedig egy szörnyű, egyszeri hiba volt.
22N
A válaszokat elolvasva arra jutottam, hogy képtelenség jó tanácsot adni. Minden lehetőség mellett és ellene is szólnak érvek, és mind megállja a helyét.
A lelkiismereteddel kell rendbe jönni, arra hallgass. Ha meg tudod oldani, hogy tovább tudsz lépni, akkor tartsd titokban, perszer csak abban az esetben, ah ennek nem az lesz a vége, hogy "ha egyszer nem lett baj belőle, akkor máskor is megtehetem". Ha nem tudsz továbblépni és az életedet megkeseríti ez a titok, akkor mond el neki, jobb a nehéz terhet megosztani!
Nő létemre mondom,hogy szerintem ne mond el.
Ne okozz neki fájdalmat(főleg ha ez csak ilyen egyszeri eset volt)!Természetes,hogy lelkiismeret furdalásod van.De ez majd elmúlik!
De többet ez elő ne forduljon ám!!!:D
De legalább a kérdező megmutatta, hogy milyen egy magyar férfi, legalább ott Londonban volt egyetértés magyar-ukrán téren. Ez a nemzetek közti egyetértést pozitív példája :)
Egyébként ne mondd el. Örök életre elveszíted a bizalmát, megbántod, és fájdalmat okozol. Ezek után mit érezne, ha bárhova elmennél, és ezt hány alkalommal vághatná fejedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!