Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
76%
Igen, létezik csupán testi vonzódás. Ez tagadhatatlan. Csakhogy a szerelem ennél több. A szerelem a DÖNTÉS, hogy akármennyire erős a testi vágy, ellenállok neki. Döntés, hogy a kedvesem többet ér, és döntés, hogy nem bántom meg azzal, hogy hűtlen vagyok hozzá.
2013. jan. 29. 21:51
 102/120 anonim ***** válasza:
62%

A kerdezo leirasabol nem azt veszem ki hogy egy jellemtelen senki.

Egyebkent tegyuk fel elmondja. A felesege nagy nehezen megbocsajt, de a tuske benne marad es minden kis veszekedesnel ezt vagja a fejehez, megy a szurkalodas ami onmagat gerjeszti, megmergezve a hetkoznapokat. Aztan a ferj nem birja tovabb, jon a valas. A gyerekek imadjak az apjukat, de a birosag az anyanak adja oket, a viszony teljesen menthetetlen, a gyerekek ezert az anyjukat is gyulolni kezdik, anyagilag sem allnak tul fenyesen, ne adj Isten fiatal felnottkent droghoz, italhoz nyulnak.

Es szepen romokban az egykori idill, a ferj pedig jobb lett volna ha nem esik kisertesbe-de ha mar igy tortent jobb lett volna csendben maradni!

2013. jan. 30. 00:45
 103/120 anonim ***** válasza:
58%
Nehogy már a nő nyakába varrd a "családi idill" felbontását! Aki nem akarja a családi idillt tönkretenni, az ne csalja meg a párját. Ha meg megteszi, az a minimum, hogy bűnbánatot mutat, nem gerinctelen féreg módjára sunnyog.
2013. jan. 30. 02:07
 104/120 anonim ***** válasza:
76%

Nem a nő nyakába varrom, hanem a férj hibázott hogy elmondta a dolgot! Ugye az affér már megtörtént, tehát azt visszacsinálni nem lehet. De ha már ég a ház akkor nehogy már benzineskannákkal oltsuk!

Mert ha tetszik, ha nem ez nem egy olyan horderejű dolog (nem hogy találkozni nem fognak többet, hanem a nevét sem tudja!) ami miatt tönkre kéne tenni egy házasságot, amikor ott van 2 kisgyerek akik köszönik de az apjukat ettől még ugyanúgy szeretik.

Ez kb olyan mikor megcsípi a szúnyog az ujjad, pont ott van egy orvos, az meg kezelésképp könyéktől amputálja a kezed.

És én a "sunnyogás" szó helyett inkább azt mondom hogy bölcs hallgatás a jövőbeni nyugalom megőrzése érdekében.

Ezen ugyanis csak veszíteni lehet és tönkretenni az addigi életet magunk körül, nyerni semmit.

2013. jan. 30. 04:28
 105/120 anonim ***** válasza:
62%

Digo: "bölcs" ? Egy ilyen történetben bölcsnek nevezed ezt az embert? Hát Te sem vagy semmi! Jó, hogy nem már azt tartod hibának, hogy az ember őszinte a társával és vállalja a tettei következményeit! Még a végén a gyerekek jövőben elképzelt drogozásának is az lesz az oka, hogy a férj őszinte mert lenni a saját feleségével!

Gerinctelen ez a történet úgy, ahogy vagy, és az egyetlen pont, ahol még emberi maradhat, az az, hogy beszél a feleségével. Nem tudom, Te hogy képzeled az életet, és milyen értékek szerint élsz, de valahogy nem is akarom megtudni! Őszintén sajnálom, hogy a csalás és a hazugság szerinted nem csak, hogy simán belefér egy házasságba, tolerálható és elfogadható, de még ajánlod is, mint jó megoldást, és kiállsz mellette! Nagyon komoly erkölcsi és értékrendi problémáid vannak. Félelmetes. Kortól függetlenül úgy gondolom, hogy gyáva, erkölcstelen és ízléstelen tanácsot adsz valakinek, akinek már csak egyetlen esélye van arra, hogy a hibája után helyes döntést hozzon, és esélye legyen a tükörbe nézni ezek után! N28

2013. jan. 30. 08:21
 106/120 anonim ***** válasza:
73%

fent valaki jól mondta: ég a ház, és oltsuk benzinnel ...

annyira szeretném, ha több éves kapcsolatban élők (gyerekek, biztonság) itt megkapnák azt a férjüktől (feleségüktől), hogy elmondják nekik egy olyan egyszeri és távoli félrelépésüket ami után ők szétrúgnák a családot

nem azt mondom, hogy nem hibázott a férj, de igenis csak tetézné a hibát, ha elmondaná a feleségének

2013. jan. 30. 09:53
 107/120 anonim ***** válasza:
79%
Legalább valljátok be, hogy az egész hallgatásnak SEMMI köze a feleség lelki békéjéhez, sokkal inkább a férj kényelméhez.
2013. jan. 30. 11:18
 108/120 anonim ***** válasza:
82%

Na szóval!

Én még mindig tartom a tegnapi véleményemet,hogy NE MONDD EL!

Mégpedig:Elég sokat gondolkoztam ezen a szituáción!

Bele képzeltem magunkat.

Van egy drága férjem ,meg egy csodálatos lányom.

Na már most jól megvagyunk meg minden.

Tegyük fel,hogy a párom elmondja nekem,hogy piásan hibázott és lefeküdt egy nővel!

A vérmérsékletemből adódóan elhagynám(ha nem tenném akkor is tök mindegy,mert ez megmérgezi 100%-on a kapcsolatot!)

Szóval elhagynám,mert nem akarnék egy olyan emberrel élni aki megcsalt!(tegyük fel már azt sem hinném el hogy csak egyszeri alakalom volt)

Szóval tudod mit?

Én nem akarnék tudni róla!!

Nem érné meg!!

2013. jan. 30. 11:24
 109/120 anonim ***** válasza:
71%

108: Ezért hazugságban élnél tovább, mert nem akarnál szembenézni azzal,hogy a férfi, aki melletted él más nővel feküdt le. Jobb nem tudni róla, és álomban éldegélni, mint szembenézni a félelmeddel és azzal,hogy csak elképezelted az embert, akivel élsz, de nem létezik. Hát igen. Ez is egyfajta élet.

Aki pedig azt mondta, ilyet kíván annak, aki azt tanácsolja, mondja el. Nekem elmondták. Tudod mit? Örülök neki! Örülök neki, hogy nem élek egy ilyen kisstílű tetü mellett, aki erre család mellett képes! Örülök neki! Elváltam, és most boldog vagyok egy RENDES ember mellett! Minden nőnek azt kívánom, hogy őszinte kapcsolatban éljen boldogan és ne csak hazudja a szerelmet és tiszteletet a párja felé!

2013. jan. 30. 11:55
 110/120 anonim ***** válasza:
42%
Egy költői kérdés: Hol vannak már azok a férfiak, akik a becsületükért halni tudtak volna? Lapostetű viselkedés, és még meg is indokolja, miért is lenne ez jó a nőnek! Szánalmas! Őszintén sajnálom az egész családot! (A válaszadókét is, akik szerint ez így helyes megoldás!)
2013. jan. 30. 11:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!