Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a feleségem!...

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nemrég üzleti ügyben Londonban voltam pár napot.

Egyik este unatkoztam aztán gondoltam leugrok megiszok valamit egy pubban. Aztán megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal Ukrán növel. Iszogattunk aztán az lett a vége, hogy felmentünk hozzá és lefeküdtem vele.

Igazából nem tudom megindokolni miért csináltam. Pillanatnyi elmezavar, meg a pia együttes hatása lehetett. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, sajnálom a dolgot nagyon. Így utólag egyáltalán nem szép emlékként élem meg ezt.

Nem tudom eldönteni elmondjam-e a feleségemnek. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem hagyna el ezért. Viszont nagyon nagy fájdalmat okoznék vele neki. Tudom erre gondolhattam volna hamarabb is, dehát nem sikerült. Úgy érzem viszont joga lenne tudni róla.

Mit csináljak? Mondjam el neki?

Vagy hallgassak és felejtsem el az egészet? Így lenne könnyebb mindenkinek...

2013. jan. 29. 07:43
 61/120 anonim ***** válasza:
39%
Én tudni akarnám ha a férjem megcsal, még ha fájna is, de nekem az igazság fontosabb mindennél! El kell mondanod neki. Ez a valós élet, nem egy szappanopera. Ami történt megtörtént, megcsaltad. Szedd össze magad és mond el neki.
2013. jan. 29. 10:26
 62/120 poet1 ***** válasza:
40%
Jóban-rosszban vele. Itt nincs veled a rosszban,mert az életed egy részét elzártad tőle. Ha szeret,meg fog bocsátani,márpedig te írtad,hogy szeret. Tényleg senki sem hiszi,hogy fontos az őszinteség? Ha engem csalna meg a feleségem,borzalmasan fájna megtudni, de az még inkább,h nem volt velem őszinte. A bizalom megmarad, ha látja,nem akarod elkendőzni,hanem vállalod a felelősséget, de ha kiderül enélkül, ne lepődj meg,h nem fog bízni benned. Léci írd majd meg,mi lett a vége
2013. jan. 29. 10:33
 63/120 anonim ***** válasza:
11%
poet1 - egyet értek veled!
2013. jan. 29. 10:35
 64/120 poet1 ***** válasza:
27%
köszönöm! :)
2013. jan. 29. 10:45
 65/120 anonim ***** válasza:
81%
képtelenség szerintem jó tanácsot adni, mert igen, mind2 félnek igaza van. esélytelen kb, hogy kiderüljön, tehát akkor minek? viszont ott az őszinteség... nőként írom, hogy hallgass magadra. amúgy bennem az is felmerült, h ok, szereted, ok, ő is szeret, de legbelül, leges legbelül vmi nem kerek. lehet, h nem a kapcsolatotokban, hanem önmagadban, vagy mittudomén. női szentimentalizmussal: az én férjem dilinyós mostanában. hibát hibára halmoz, féltékeny a semmire, összevesztem miatta a gyerekkori legjobb barátommal, (aki fiú) és ha most vki idesétálna, iszogatnánk és látnám rajta, h nőként néz rám és férfiként viselkedik megcsalnám a férjemet. kövezzetek meg. mert zavart vagyok, mert nem értem a dolgait, mert nem jutunk közös nevezőre a beszélgetésekkel, mert megígér mindent, mégsem tudja betartani. nyilván nem tudom kérdező, hogy nálatok mi van, én is szeretem a férjemet, mert jó ember, ezeket leszámítva, mert különleges kapcsolat van köztünk, de nem tudom örökké a hátamon vinni. az én gondolatom persze csak egy példa. gondold át, hogy miért történt, mert mindennek, de mindennek oka van, amit teszünk. lehet mondani, h vadászösztön, meg ittam, de ez nem az igazság. azt csak mindenki legbelül tudja és vagy szembenéz vele, v nem.
2013. jan. 29. 10:45
 66/120 anonim ***** válasza:
69%

és tegyük fel elmondja..

a feleség meg válni akar..és el is válik

akkor megéri elmondani és feldúlni egy családot egy kis piás baki miatt?

Hát NEM

2013. jan. 29. 10:58
 67/120 anonim ***** válasza:
90%

41-esnél a pont.

50-es esete meg tipikus esete a felelősség másra ruházásának. A házasságban vannak nehéz időszakok.- Nem tudjuk, miért nem akart veled a feleséged házaséletet élni. Részemről az igényeidet megértem, a félrelépést kevésbé. Kinyitjuk a szánkat, elmondjuk a párunknak, hogy ebben és ebben az esetben ez lesz... Nem csalunk a háta mögött.

Te is járhatsz úgy, hogy valami történik veled/benned és elutasító vagy, kedvetlen. Ilyenkor jó, ha van, aki kitart melletted, és aki átvészeli veled ezt az időszakot. A dugás (elnézést) csak egy része a kapcsolatnak.

Az alkoholba (és semmi másba) meg senki nem hajszolhat bele - az engedélyed nélkül. Csak Te magadat.

2013. jan. 29. 11:01
 68/120 anonim ***** válasza:
39%

Nem olvastam el a válaszokat.

Én, mint nő, szeretném tudni, mert a halál akarna olyannal együtt élni, aki képes volt másba mártani a farkát mellettem.

2013. jan. 29. 11:02
 69/120 anonim ***** válasza:
92%
Ha már megcsaltad, akkor szenvedj, ne azzal próbáld enyhíteni a bűntudatod, hogy őt is megbántod. Old meg egyedül!
2013. jan. 29. 11:07
 70/120 anonim ***** válasza:
60%

Én nem értek egyet azzal, hogy ez csak "egy kis piás baki", és felesleges elmondani. Gerinctelen férfi az, aki még a tettei után a következményeket sem vállalja fel. Lehet itt poénkodni a megcsaláson, és sok férfi egymás között, ahogy itt összejöttek, talán még viccesnek is találják, de szerintem szánalmas a viselkedésed, és szomorú, hogy ilyen sokan vannak, akik szerint nem csak a megcsalás, de a titkolózás, hazudozás is belefér egy házasságba. Megbecsülöm a társam még jobban, mint eddig. Mert ő tényleg férfi, nem ilyen erkölcstelen, sunyi csődtömeg, mint az itt válaszoló férfiak 70%-a. A nőkön pedig meg vagyok lepődve! Komolyan! Hol marad az elvárás a férfival szemben? Pont annyit várok el, amennyit adok! Soha nem csalnám meg a társam, és ezt várom el fordítva is. Az alkoholra sokmindent rá lehet fogni, és könnyű is. De inni mindenki a saját száján iszik, ahogy dugni is a saját farkával dugott! Nehogy még a végén sajnáljalak!

A MINIMUM, hogy elmondod! Nagyon a minimum! N28

2013. jan. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!