Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, véletlen elküldte... szóval 60 felett mindketten, ő meg folyton beszól az egyébként csinos feleségének, hogy hogy néz ki, nézzen már rá egy 20-30 éves nőre... és ő hogy néz ki? Erősen kopaszodik, őszül, elhízott, pocakos... ő sem 30 éves már...
2013. febr. 22. 13:17
 22/119 anonim ***** válasza:
91%
Fekete én is voltam, hullott a hajam csomókban, nincs az a pasi aki miatt károsítanám vele megint.
2013. febr. 22. 13:18
 23/119 anonim ***** válasza:
88%

Talán azért, mert a férfias férfi ismerőseim közül egyetlen egy sem űz olyan dolgokat,amiket általában a kisebbségi komplexusos nők :)

Kéne egy ilyen a francnak.

Te a mellkasod is gyantáztatod, ugye? :)

2013. febr. 22. 13:18
 24/119 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg te nem szereted őt, ha ilyenek miatt nem tetszik már. Ezek a dolgok tényleg károsak az egészségre, és ha szeretnéd őt, nem rágódnál ezeken a dolgokon. Inkább örülj, hogy van egy egészséges feleséged, aki csinos és ad magára! Miért kéne szoliznia meg hajat festenie? Ha te csak így szereted, akkor nem is önmaga miatt szereted, hanem a megszokott külsője miatt. Ha esetleg majd gyereket szeretnétek és nagy pocakja lesz, akkor azt mondod neki, hogy elhagyod, mert nem tetszik a nagy hasa és te nem így ismerted meg? Ha már nem szereted, inkább engedd útjára, hogy megtalálja azt a férfit, aki önmagáért szereti őt, nem a haja színe vagy a barna bőre miatt.
2013. febr. 22. 13:20
 25/119 Kései Sirató ***** válasza:
6%

Ha zavar, hogy fehér a bőre, vegyél neki színezett hidratáló krémet, púdert, folyékony alapozót, ezek nem okoznak bőrrákot és legalább az arca vonzó színárnyalatot kap ezektől.

Én megértelek, hogy fontos neked a jó megjelenés, próbáld ezt ésszel, okosan elérni..

Vegyél neki hajszínező krémet, habot, ha nem akar hagyományos hajfestéket, hátha ezek ellen nincs kifogása,ezenkívül még hajbalzsamot és hajerősítő sampont is vegyél neki és hajpakolást, fontos, hogy lássa a pozitív hozzáállásodat. Kedvesen add tudtára, hogy a te boldogságodhoz ezek mennyire hozzájárulnak. Én nő vagyok és a pasim szakállas és nagyon szomorúvá tesz, ha megborotválkozik, én ezt megérttettem vele, hogy nekem mennyire fontos, így mindig meghagyja a szakállát, persze ápolt, és vonzó.

2013. febr. 22. 13:22
 26/119 anonim ***** válasza:
79%

Attól igénytelen,mert nem szolizik és nem festi a haját?

akkor mit szólnál azokhoz a nőkhöz,aki nem mos hajat fél éve,aki nem fürdik csak hetente,nem cserél ágyneműt csak évente,nem borotválkozik,30 kiló feleslege van (mindről vlt kérdés mostanság) ?

2013. febr. 22. 13:23
 27/119 anonim ***** válasza:
95%

A leírás alapján feleségeddel az az egyetlen baj, hogy képes volt hozzámenni egy felszínes, metroszexuális s.ggfejhez.

Meg sem érdemled őt.

2013. febr. 22. 13:24
 28/119 anonim ***** válasza:
92%

Szolibaba és az ápolatlan felesége! :D

Ne haragudj de nagyon gáz amit írsz. A feleséged végre észhez tért, rájött hogy nem kell kur.vásan kinéznie ahhoz hogy vonzó, szép nő legyen, erre neked mi kell? A régi, pirított rib.anc, akinek hátközépig érő (pót)fekete haja van és vigyorog a kondiba mint a tejbetök.

Grat. Inkább változz meg te is! Hagyd abba ezt a metroszexuális viselkedést és légy igazi férfi a -most már- igazi nőd mellett.

(Mert nem attól jó nő valaki, hogy szoliba jár és fekete a haja! Sőt! Egyenesen közönséges és alpári, olcsó megjelenést kölcsönöz a viselőjének.) - Tisztelet a kivételnek.

2013. febr. 22. 13:26
 29/119 anonim ***** válasza:
90%
szerintem az a fő gondod,hogy: te a plázacicákat szereted,és ő meg már nem az..!és te ez nem tudod elfogadni.
2013. febr. 22. 13:27
 30/119 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ez a metroszexuális beszólás nagyon jó volt, akárki írta :D

Amúgy szeded a szemöldököd kérdező?

2013. febr. 22. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!