Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/119 anonim ***** válasza:
76%
hallod kedves utolsó, akkor miért nem mész te hozzá a kérdezőhöz??? Nem gondolnám, hogy azért mert változik a külseje a feleségnek, nem szeretné a férjét. Szerintem meg a férj az, aki szó szerint csak egy jó lukat látott csini körítéssel. Most, hogy már komolyodott a feleség, és más dolgok fontosak számára, már nem is kell??? hát megmondom őszintén, hogy nekem az ilyen típusú "pasik", mint a kérdező is, hányinger keltőek. Mind külsőleg, mind belsőleg. Ha szeretné a feleségét, nem kérne tőle ilyen bődületes baromságot. A felesége jobban járna, ha otthagyná. Nem bírom az olyan pasikat, akik többet készülődnek, mint a nők, és megmondom őszintén, azt sem, ha mindennél fontosabb nekik a külső. Uramisten, ha tudnád, hogy vissza kell fognom magam, hogy ne írjak olyat, ami miatt kitiltanának innen. UNDORÍTÓ EZ A VISELKEDÉS!
2013. febr. 23. 10:24
 112/119 anonim ***** válasza:
69%

Ennyire elferdült ez a világ? Atya ég... -.-

Egy 29 éves pasi így gondolkodjon/ viselkedjen... Ráadásul Liv Taylorra azt mondani hogy egyáltalán nem szép... Az eszem megáll hova süllyednek egyes emberek. Az ilyen nem férfi. :/

"hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?"

SEHOGY!

2013. febr. 23. 13:11
 113/119 anonim ***** válasza:
36%
Véleményem szerint mindenki szabadon dönti el mennyit készülődik s aki mércét akar felállitani a másiknak attól menekülni kell.
2013. febr. 25. 10:52
 114/119 anonim ***** válasza:
63%
jó, akkor látom szájbarágósan kell elmagyarázni. Nem az időn van a hangsúly, hanem a piperkőc viselkedésen. Számomra nem férfias, ha egy pasinak az a legfőbb gondja, hogy hogy áll a haja, de közben egy szöget nem ver be a falba, mert letörik a körme. Nyilván tisztelet a kivételnek, és van,akinek ez tetszik, ízlések és pofonok, de én azt mondom, hogy akkor a pasi menjen, és szolizzon, a nő meg keressen egy olyan FÉRFIT, aki tudja mit kell kezdeni egy nővel, nem pedig szoliba küldeni. Ennyi.
2013. febr. 25. 14:43
 115/119 anonim ***** válasza:
78%

Lehet valahol itt van elásva a kutya. A kérdezőnek olyan nőt kell keresnie akinek ő kell. Az viszont nem megoldás ha mostantól ő is megjátssza magát ahogy eddig a felesége is tette.

Nyilvánvaló hogy a feleségnek nem ilyen pasi kell csak eddig könnyen jött s ezért van mellette ezért festette a haját. Most beleunt s többet nem festi a haját. De nem az a megoldás ha most akkor a kérdező elkezdi megjátszani magát. Neki fontos amiket felsorolt továbbra is érdemes hűnek maradnia ezekhez és így önmagához s hozzá olyan nő való aki szintén hű önmagához. Leiratom akárhányszor is a jelenlegi kapcsolatban gondok vannak. Hiába érteted meg hogy a feleséged tegyen érted ha ő már nem akar neked tetszeni.

2013. febr. 25. 15:07
 116/119 anonim ***** válasza:
37%
Tegyél úgy mint én. Én kerestem kövérebbet.
2013. febr. 25. 15:08
 117/119 anonim ***** válasza:
37%
lepontoztam minden köcsögöt aki engem lepontozott :D
2013. febr. 25. 16:58
 118/119 anonim ***** válasza:
38%
En is köcsög vagyok? Ha igen ird meg s téged is lepontozlak.
2013. febr. 26. 14:15
 119/119 Kései Sirató ***** válasza:
67%

Nos kérdező, észrevetted, hogy a válaszolók többsége nem megoldást keres a problémádra,és ez által nem a kérdésre válaszol?

Úgy értesd meg vele ( a kérdésre válaszolok), hogy beszélj vele, mondd el neki, hogy neked ez mennyire fontos, mennyire boldoggá tenne, ha hozna egy kis áldozatot, ugyanakkor ne várd el, hogy ezeket túlzásba vigye, elégedj meg hajszínezővel, ami nem olyan káros és csak ritkán menjen szoliba, használjon arcbarnító krémet. Meg kell találnotok az egyensúlyt, ne törődj a sok szélsőséges válasszal.

2013. febr. 28. 14:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!